reklamı kapat

POPÜLER

Nintendo Switch Pro

Nintendo Switch Pro için OLED ekran netlik kazandı; işte detaylar

Olası adıyla Nintendo Switch Pro için yeni bilgiler gündeme geldi. Konsol kesin olarak bir OLED ekran ile yolda bulunuyor.

Nintendo Switch Pro ya da 2021 Switch modeli, en son Bloomberg‘in haberi üzerinden Nvidia’nın yeni bir grafik birimine sahip olacak ve DLSS desteği getirecek bilgisiyle gündem olmuştu.

DLSS teknolojisinden sonuna kadar yararlanarak yüksek bir performans getirecek ve TV’lere 4K çözünürlükte oyun aktarabilecek Nintendo Switch Pro, artık kesin olarak bir OLED ekran üzerine kuruluyor.

Hatta daha önce söylendiği kadarıyla burada 7 inç boyutunda Samsung imzalı bir OLED ekran panel kullanılıyor. LCD yerine OLED panel kullanılması elbette harika görünüyor.

OLED paneller daha canlı renkler ve pikselleri kapatarak gerçek siyahlar sunuyor. Bu ekranlar aynı zamanda daha az enerji harcıyor olmasıyla da fark yaratıyor. Switch Pro’daki ekranın 90 Hz ya da daha yüksek yenileme taşıması umut ediliyor.

Daha güçlü bir CPU yani işlemciye sahip olacağı da aktarılan konsol, aynı zamanda normal Switch’e oranla RAM miktarını da artıracak.

Fiyatının 350 dolar ila 399 dolar arasında olacağı tahmin edilen Switch Pro, yıl sonunda satışa çıkacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Nintendo Switch Pro çok dikkat çekti

Ancak halen ürünün kendisini görmedik. Bu sızıntının da yakında yapılacağı tahmin ediliyor. Modelin Türkiye’de de satılacağını düşünüyoruz.

Ancak normal Switch gibi Switch Pro da Türkiye pazarında çok ama çok kısıtlı bir kitleye hitap edecek.

Not: Görsel temsilidir.

İlginizi Çekebilir

DJI’ın yeni yarış drone’ı ile tanışın