reklamı kapat

POPÜLER

iPhone 13 Pro Max

iPhone 13 serisiyle ters kablosuz şarj özelliği sunulabilir

Apple’ın yaz sonunda gelecek iPhone 13 modelleri için güzel bir haber gündemde yer alıyor. Bunun arkasında ters kablosuz şarj var.

13 mini, 13, 13 Pro ve 13 Pro Max modellerinden oluşan iPhone 13 ailesi merakla bekleniyor. İşte bu ailede söylendiği kadarıyla eskiye oranla daha büyük kablosuz şarj bobinleri olacak.

Bunun getirisi ise kaynaklar haklıysa şu an sunulmayan ters kablosuz şarj olacak. Yani telefonlar arkalarına konulacak başka Qi destekli cihazları kablosuz olarak şarj edebilecek.

Bu henüz kesin değil ancak gerçek olursa çok güzel olabilir. Bu sayede kişiler sahibi oldukları AirPods’ları iPhone 13’lerin arkasında rahatlıkla doldurabilir.

Bu arada büyüyen kablosuz şarj bobinleri sayesinde iPhone 13 ailesinin kablosuz şarj gücü de artabilir. Bu da gerçek olursa yine kullanıcıları fazlasıyla memnun edecektir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

iPhone 13 ailesi ile pil kapasiteleri de artıyor

Değerlere baktığımız zaman 13‌ Pro Max modelinde 4.352 mAh pil kullanılacak. 12 Pro Max’te ise 3.687 mAh pil yer alıyordu.

Ailenin aynı boyutta gelecek seçenekleri 13‌ ve 13 Pro modellerinde ise 3.095 mAh pil kullanılacak. Burada 2.815 mAh’a oranla hatırı sayılı bir artış görülüyor.

Ailenin en ufağı 13 Mini ise 12 Mini’den farklı olarak 2.227 mAh değil 2.406 mAh pil ile gelecek. Burada telefonun boyutu nedeniyle ciddi bir artış elde edilmeyecek.

İlginizi Çekebilir

Xiaomi Mi 11 Ultra’nın içindeki detaylara bakın