reklamı kapat

POPÜLER

Sony LinkBuds S

Ailenin en iddialı kablosuz kulaklığı; Sony LinkBuds S incelemesi

Sony LinkBuds S, yüksek ses performansı, ergonomik tasarımı, ANC performansı ve uzun pil ömrüyle fark yaratıyor. LinkBuds ailesinin en yeni üyesi olan modelin merak edilen detaylarını aktaralım.

İnovatif kablosuz kulaklık Sony LinkBuds‘ın detaylı incelemesini geçtiğimiz ay sizlerle paylaşmıştık. İki adet yuvarlak formdaki parçanın bir araya gelmesiyle oluşan kulaklık sıra dışı tasarımıyla piyasadaki kulaklıklardan ayrılmıştı.

Alışılmadık ve açık halka tasarımını benimseyen modelin kulağa giren kısmında bir delik bulunuyordu. Sony yeni kablosuz kulaklığı LinkBuds S de ise bu tasarım dilinden vazgeçerek silikon uçlu kablosuz kulaklık tasarımına dönüş yapıyor. Kısa bir süre önce Türkiye’de satışa sunulan kulaklık LinkBuds ailesinin en yeni üyesi olarak karşımıza çıkıyor. Detaylı olarak inceleme fırsatı bulduğumuz kulaklık, ultra hafif tasarımı, aktif gürültü engelleme özelliği ve 20 saate varan pil ömrüyle dikkat çekiyor. LinkBuds’ta ortam sesi için herhangi bir özelliğe ihtiyaç duyulmadan yapılırken LinkBuds S’te çevreyle iletişim kurabilmek adına ortam sesi özelliği bulunuyor.