reklamı kapat

POPÜLER

2018 iPad Pro Apple

2018 iPad Pro en zorlu sağlamlık testinde [Video]

Apple‘ın yeni iPad Pro ailesinde yer alan 11 inç model bu sefer JerryRigEverything’in sağlamlık testine girdi. Peki model testten geçebildi mi?

Akıllı telefonlara çok zorlu sağlamlık testleri yapan JerryRigEverything, bu sefer 11 inç 2018 iPad Pro modelini masaya yatırdı. Test direkt olarak Apple Pencil 2‘nin ikiye bölünmesiyle başlıyor. Kalem bu tarz bir zorlamaya beklendiği gibi dayanamıyor. Kalemin üzerine yanlışlıkla oturulması halinde 929 TL kesinlikle çöpe gidiyor. Daha sonra ise sıra tabletin kendisine geliyor. Burada ilk olarak ekran test ediliyor. Görüldüğü kadarıyla tabletin camı güncel amiral gemileriyle benzer bir çizilme performansı ortaya koyuyor. Bu cam bozuk para ya da anahtar ile çizilmiyor. TrueDepth kamera sistemi de çizilmeye dayanıklı cam ile koruyan model, aynı şekilde arka kamerayı da kolay çizilmeyen bir cam ile koruyor. İşler bu noktadan sonra tamamen değişiyor. 2018 iPad Pro modelleri metal bir gövde üzerine kuruluyor. Ancak videonun sonunda görebileceğiniz üzere bu gövde bükülme konusunda sınıfta kalıyor. Oldukça kolay şekilde ikiye bölünen tablet, üzerine yanlışlıkla oturulması halinde hayatta kalamaz gibi duruyor. Bu da gerçekten kötü görünüyor. Bu tablet için mutlaka çok sağlam bir kılıf alınması gerekiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2018 iPad Pro Apple

Apple yeni iPad Pro modellerine yakında bakarsa

Yeni Apple iPad Pro ailesi 11 inç ve 12,9 inç olmak üzere iki farklı versiyon halinde geliyor. 11 inç ekranlı modelin Türkiye başlangıç fiyatı 5.899 TL, 12,9 inç ekranlı modelin başlangıç fiyatı ise 7.399 TL seviyesinde. Bunlar tahmin edebileceğiniz başlangıç depolama olan 64 GB için. 11 inç modelin 1 TB versiyonu tam 11.499 TL‘ye satılıyor. 12,9 inç modelin 1 TB versiyonu içinse tam 12.999 TL ödenmesi gerekiyor. Yenilenen tasarımlarıyla dikkat çeken aile, gücünü A12X Bionic işlemciden alıyor. Bu işlemci açıklandığı kadarıyla birçok bilgisayardan daha yüksek güç sunuyor. Face ID yüz tanıma sistemleriyle önemli bir dönüşüm yaşayan tabletler, iki farklı renk seçeneğiyle elde edilebiliyor.

İlgili Video

Modellerin resmi tanıtım videosu