reklamı kapat

POPÜLER

Apple 2018 iPhone

2018 iPhone’lar için mevcut modellerin eksiğini kapatacak önemli detay

Teknoloji devi Apple, 2018 iPhone modelleri üzerinde çalışmaya devam ediyor. Ortaya çıkan yeni bilgi ise yeni modeller ile önemli bir eksiğin kapatılacağını gösteriyor.

Tekrar hatırlamak adına Apple‘dan 2018’de üç yeni iPhone geliyor. Bunların 5,8 inç ekranlı ikinci jenerasyon iPhone X, 6,5 inç ekranlı iPhone X Plus ve LCD ekranlı 6,1 inç iPhone olacağı biliniyor. Bunlara ek olarak bir iPhone SE 2 de gündemde bulunuyor. Yeni ortaya çıkan detaylara göreyse ürünlerin yanında yeniden tasarlanmış 18W USB-C güç adaptörü ve USB-C – Lightning kablosu geliyor. Bu sayede telefonların direkt olarak kutunda çıkan ekipmanlarla hızlı şarj edilebileceği belirtiliyor. Bu gerçekten büyük önem arz ediyor çünkü iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X‘i hızlı şarj etmek için harici bir USB-C MacBook adaptörü ve USB-C – Lightning kablosu alınması gerekiyor. Bu da özellikle 999 dolarlık iPhone X için çok kötü görünüyor. Eğer yayılan detay doğruysa yeni yılda oldukça eleştirilen bu sorun çözülüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Apple 2018 iPhone

2018 iPhone’ların fiyatları hakkında ilk tahminler

Henüz kesin diyemeyeceğiniz detaylara göre şirket OLED ekranlı iPhone’ların başlangıç fiyatını 999 dolardan 899 dolara çekiyor, iPhone X Plus içinse 999 dolar isteneceği söyleniyor. LCD ekranlı orta seviye modelin ise 550 dolar seviyesinde olması bekleniyor.

İlgili Video

Şirketin iPhone parçalayan robotunu gördünüz mü?