reklamı kapat

POPÜLER

Apple iphone
Apple iphone

2018 iPhone’ların sevindiren yeniliği için taze bilgiler

Teknoloji devi Apple, 2018 iPhone modelleri üzerinde çalışmaya aktif olarak çalışıyor. Bu doğrultuda da modeller hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor.

Artık biliyorsunuz Apple‘dan 2018’de dört yeni iPhone geliyor. Bunların 5,8 inç ekranlı ikinci jenerasyon iPhone X, 6,5 inç ekranlı iPhone X Plus, iPhone SE 2 ve LCD ekranlı 6,1 inç iPhone olacağı biliniyor. Geçtiğimiz günlerde ortaya çıkan bir detaya göreyse ürünlerin yanında yeniden tasarlanmış 18W USB-C güç adaptörü ve USB-C – Lightning kablosu geliyor. Bu sayede telefonların direkt olarak kutunda çıkan ekipmanlarla hızlı şarj edilebileceği belirtiliyor. İşte bu yeni şarj cihazı bugün itibariyle taslak tasarımıyla karşımızda bulunuyor. ChargerLab tarafından paylaşılan aşağıdaki tasarım, söylendiği kadarıyla yeni cihazı gösteriyor. Bu alet çok büyük önem arz ediyor çünkü iPhone 8, iPhone 8 Plus ve iPhone X‘i hızlı şarj etmek için harici bir USB-C MacBook adaptörü ve USB-C – Lightning kablosu alınması gerekiyor. Bunlar hiç ucuz olmadığı gibi 999 dolarlık bir telefon için de oldukça can sıkıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Apple iphone

2018 iPhone’lar kaça satılacak?

Şimdiye kadar duyduğumuz kadarıyla göre şirket OLED ekranlı iPhone’ların başlangıç fiyatını 999 dolardan 899 dolara çekiyor, iPhone X Plus içinse 999 dolar isteneceği söyleniyor. LCD ekranlı orta seviye modelin ise 550 dolar seviyesinde olması bekleniyor.

İlgili Video

iPhone 6s patlama anı