reklamı kapat

POPÜLER

Apple 2018 iPhone

2018 iPhone modellerinin satış fiyatı hakkında son bilgiler

Apple‘ın önümüzdeki eylül ayında tanıtacağı yeni iPhone modelleri merakla bekleniyor. Peki iPhone X ile 999 dolar bandına çıkan teknoloji devi yeni modellerinde nasıl bir fiyat politikası uygulayacak?

Apple‘dan önümüzdeki dönemde kesin olarak üç yeni telefon geliyor. Bunların 5,8 inç OLED ekranlı ikinci jenerasyon iPhone X, 6,5 inç OLED ekranlı iPhone X Plus ve 6,1 inç LCD ekranlı 6,1 inç iPhone olacağı biliniyor. Dediğimiz gibi iPhone X’a koyduğu 999 dolarlık satış fiyatıyla kullanıcıları çok üzen firma, yeni modellerden süreci biraz rahatlatacak gibi görünüyor. Yeni analiz ve raporlara göre ikinci jenerasyon iPhone X 899 dolar, iPhone X Plus 999 dolar, 6,1 inç iPhone (iPhone 9 olabilir) ise 599 dolar başlangıç fiyatına sahip olacak. Daha önce de duyduğumuz bu fiyat etiketleri, “X” serisi için fiyatın 100 dolar aşağıya çekilmesi anlamına geliyor. Ancak analistler her zaman kötüyü de düşünüyor. Eğer şirket fiyat stratejisini değiştirmez ise ikinci jenerasyon iPhone X’un 999 dolar, iPhone X Plus’ın 1.099 dolar, 6,1 inç iPhone modelinin ise 799 dolar başlangıç fiyatına sahip olacağı belirtiliyor. Elbette kimse bu ikinci tahminin çıkmasını istemiyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Apple 2018 iPhone

Apple 2018 iPhone’lar ile bir eleştiriyi ortadan kaldırıyor

Şirketin yeni akıllı telefonlarıyla yeni 18W USB-C güç adaptörü ve USB-C – Lightning kablosu vereceği söyleniyor. Bu sayede telefonların direkt olarak kutudan çıkan ekipmanlarla hızlı şarj edilebileceği belirtiliyor. Bu da gerçekten önemli bir eksiğin kapatılması anlamına geliyor. Biliyorsunuz şu an hızlı şarj ekstra satın alma yapılması gerekiyor.

İlgili Video

Şirketin en yeni telefonları