reklamı kapat

POPÜLER

2018 iPhone’ların yeni renklerine yakından bakış

Apple‘ın 2018 iPhone modelleri tanıtım yaklaştıkça daha çok gündeme geliyor. Bu sene kişilere farklı renkler sunacak firma, çeşidi ciddi oranda artırıyor. Peki telefonlar bu yeni renklerle nasıl görünecek?

Artık ezberlendiği üzere Apple’ın 2018 iPhone serisi üç yeni telefondan oluşuyor. Bunlar 5,8 inç OLED ekranlı ikinci jenerasyon iPhone X, 6,5 inç OLED ekranlı iPhone X Plus ve 6,1 inç LCD ekranlı iPhone (iPhone 9 olabilir) modelleri. Oldukça merak edilen telefonlar, ünlü analist Ming-Chi Kuo‘ya göre yeni renk seçeneklerine sahip olacak. Söylendiği kadarıyla ikinci jenerasyon iPhone X ile iPhone X Plus’ın “altın, gümüş ve uzay grisi” renkleriyle satışa çıkacak. Ancak esas eğlence LCD ekranlı modelde olacak. Çünkü bu model “kırmızı, mavi, beyaz, gri ve turuncu” renkler ile gelecek. İşte bunları bilgisayar ortamında gerçeğe dönüştüren PhoneArena, bizi neyin beklediğini gözler önüne seriyor. Özellikle canlı renkler ile dikkat çeken modeller, kişileri oldukça memnun edecek gibi duruyor. Kırmızı rengi şimdiye kadar RED serisine bırakan firma, bunu da değiştireceğe benziyor.

Apple 2018 iPhone renkleri

2018 iPhone modellerini merakla bekleniyor

999 dolarlık modeliyle tam olarak istediği satış rakamlarına ulaşamayan firma, bu durumu yeni seriyle değiştirmek istiyor. Bunun farklı renkler ile yapılması için biraz zor görünüyor. Şirketin fiyat konusunda biraz daha uygun yapıya geçmesi gerekiyor.

İlgili Video

Şirketin en son reklamlarından