reklamı kapat

POPÜLER

2019 iPhone

2019 iPhone modelleri için dikkat çeken kamera detayları

Teknoloji devi Apple’ın 2019 iPhone modelleri hakkında yeni bilgiler verildi. Hem ön hem de arkada ciddi geliştirmeler var.

Apple’a yönelik sağlam kaynaklardan Ming-Chi Kuo, 2019 iPhone modelleri hakkında yeni bilgiler paylaştı. Bu bilgilere göre modellerin en büyük yenilikleri kamera tarafında olacak gibi görünüyor. İlk olarak ön kameradan başlayalım. Kuo’ya göre modellerin çentiğindeki ön kamera 7 megapiksel seviyesinden 12 megapiksel seviyesine çıkış yapıyor. Burada sadece megapiksel artışının yapılmayacağı da gelen bilgiler arasında. Söylendiği kadarıyla ön kamera 4 optikli yapıdan 5 optikli yapıya geçiyor. Bu yeni yapının 12 megapiksel ile beraber sunulan özçekim kalitesinin gözle görülür şekilde artıracağı söyleniyor. Bu yeni ön kameranın tüm 2019 iPhone modellerinde aktif olarak yer alacağı belirtiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2019 iPhone modellerinin arka kamera sistemlerinden de bilgiler var

5,8 inç ve 6,5 inç OLED ekranlı iPhone modellerinin arkasında artık kesin olarak üçlü arka kamera sistemi yer alıyor. Burada modellere uzun süredir talep edilen “super geniş açı” kameranın ekleneceği belirtiliyor. Bu Sony imzalı sensör kullanan kameranın 12 megapiksel çözünürlükte olduğu ve yeni ön kamera ile siyah kaplamaya sahip olacağı belirtiliyor. Bu sayede kameraların gövdeye daha iyi uyum sağlayacağı söyleniyor.

İlginizi Çekebilir

Dikey olarak katlanan OLED modeli