reklamı kapat

POPÜLER

2019 iPhone Apple

2019 iPhone modelleri hakkında yeni bilgiler

Apple‘ın 2019 iPhone modelleri hakkında sürekli olarak yeni bilgiler geliyor. Analist Ming-Chi Kuo bu konuda gündemi hareketlendirmeye devam ediyor.

Teknoloji devi Apple biliyorsunuz 2018’de 5,8 inç OLED ekranlı iPhone Xs, 6,5 inç OLED ekranlı iPhone Xs Max ve 6,1 inç LCD ekranlı iPhone XR modelleriyle karşımıza çıktı. 2019 yılında da bu üçlü yapıyı devam ettirecek denilen firma, Ming-Chi Kuo’ya göre 2018 modellerinde altı adet LCP anten kullanıyor. İşte Kuo bunun 2019’da değişeceğini ve 6,5 inç OLED, 5,8 inç OLED ve 6,1 inç LCD modellerde iki adet LCP, dört adet MPI anten kullanılacağını belirtiyor. Söylendiği kadarıyla LCP antenler oldukça kırılgan ve üretmesi zor. Diğer taraftan MPI antenler ise düşük maliyetle kolay şekilde üretilebiliyor. Genel üretim verimini artırmak ve maliyetleri düşürmek adına düşünüldüğü belirtilen bu plan, modellerin satış fiyatlarına yansımaz deniyor. Yani bu işlem ile firma daha çok kendisini düşünüyor. 2019 iPhone modellerine yine Ming-Chi Kuo’ya göre daha gelişmiş bir yüz tanıma sistemi de getiriyor. Apple’ın yeni modellerde bu TrueDepth kamera sistemindeki ışık gücünü artırarak sistemi daha iyi hale getireceği söyleniyor. Hali hazırda güzel çalışan sistemin, bu güncelleme ile çok daha hızlı hale geleceği belirtiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2019 iPhone modelleri tasarımsal bir fark taşıyacak mı?

Bu konuda açıkça büyük bir değişiklik beklenmiyor. Firmanın esas tasarımsal değişikliklerine 2020’ye sakladığı konuşuluyor.

İlginizi Çekebilir

Bunlar da firmanın yeni tanıttığı iPad Pro modelleri