reklamı kapat

POPÜLER

LG AI ThinQ TV
LG AI ThinQ TV

2019 LG AI ThinQ TV modellerine AirPlay 2 ve HomeKit müjdesi

Kısa süre önce Apple AirPlay 2 ve HomeKit desteğinin 25 Temmuz’dan itibaren 2019 LG AI ThinQ TV serisine yazılım güncellemesi ile geleceği duyuruldu.

Yapılan resmi açıklamaya göre LG, 2019 LG AI ThinQ TV modelleri için verilen AirPlay 2 ve HomeKit destekleriyle HomeKit’i destekleyen ilk global TV üreticisi oldu. Bu arada bu güzel yeni özelliklerin 2019 LG OLED TV, NanoCell TV ve ThinQ AI özelliğine sahip UHD TV‘lere de yazılım güncellemesi ile ekleneceği açıklandı. Peki AirPlay 2 ve HomeKit ile neler sunuluyor? Yine firmanın açıklamasına göre kullanıcılar AirPlay 2 sayesinde, iPhone, iPad ve Mac’lerinden Dolby Vision içerikler de dahil olmak üzere tüm içerikleri direkt TV ekranlarına aktarıp izleyebiliyor. Kişiler filmleri ve televizyon programlarını Apple TV uygulaması ve diğer video uygulamalarından yansıtabiliyor, fotoğrafları doğrudan AI ThinQ TV’lerinde görüntüleyebiliyor. Kullanıcılar aynı zamanda, Apple Podcast, Apple Music ya da telefonlarındaki müzikleri, AirPlay 2 uyumlu hoparlörleri ya da LG AI ThinQ TV’lerinden çalabiliyor.

HomeKit ise, kullanıcıların akıllı evlerini Home uygulamasıyla veya Apple cihazlarındaki Siri ile kolayca kontrol etmelerini sağlıyor. LG AI ThinQ TV’ler de Home uygulamasına uyumlu cihaz olarak eklenebiliyor. Böylelikle kullanıcılar, ses kontrolü, açma kapama gibi temel TV işlevlere uygulama üzerinden erişebiliyor. LG AI ThinQ TV’ler ayrıca diğer HomeKit aksesuarlarıyla birlikte görüntü veya otomasyonlara eklenebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2019 LG AI ThinQ TV modelleri artık daha yetenekli

Konu hakkında LG Mobil İletişim ve Ev Eğlence Sistemleri Başkanı Brian Kwon “LG, tüketicilerine en iyi deneyimi sunmayı hedefliyor. Bu amaçla, hiç bitmeyen arayışıyla, TV’nin teknolojik yeniliklerinde ön saflarda yer alıyor. Apple AirPlay 2 ve HomeKit desteğiyle, tüketicilerimize, TV’de sınıfının en iyisi görüntü kalitesinin ötesine geçen faydalar sunuyoruz” dedi. Apple AirPlay 2 ve HomeKit güncellemesi, bu haftadan itibaren Türkiye’nin de dahil olduğu 140’dan fazla ülkede 2019 model LG OLED, NanoCell ve UHD TV sahiplerine ulaşmaya başlayacak.

İlginizi Çekebilir

Samsung’un ilginç televizyon modeli