reklamı kapat

POPÜLER

samsung-qled

2019 Samsung QLED TV’ler dikkat çekici yeniliklerle geliyor

Las Vegas’ta gerçekleşen CES Fuarı’nda 2019 model QLED televizyonlarını görücüye çıkaran Samsung, tüm modellerinin duyurusunu gerçekleştirdi.

Şirket, hem 8K hem de 4K TV’lerin yanı sıra, sadece resim kalitesinden ziyade ev dekorasyonu ile tasarım ve harmanlamaya odaklanan The Frame and Serif setlerinin güncellenmiş versiyonlarını kullanıcılarla buluşturuyor. Samsung, Q serisindeki her modelin hem 75 inç hem de 82 inç versiyonlarını sunuyor. 8K Q900, 85 inçlik bir set ve üstte 98 inçlik TV ile daha da büyüyor. 4K ve 8K arasındaki gerçek farkları söyleyebilmek için çok büyük ekranlar gerekiyor, böylece süper televizyonlar bu anlamda mantıklı görünüyor.

Premium Q90 ve Q80 serisi TV’lerin hepsinde şirket, “TV’nin panellerini yeniden yapılandıran ve böylece ekranın ışıkla ekrana eşit bir şekilde ışık geçirerek panelden geçmesini sağlayan Ultra Görüntüleme Açısı teknolojisi” olarak adlandırıyor. Televizyon her açıda en iyi görüntü kalitesi vadediyor. Azaltılmış parlamanın başka bir yarar olduğu söyleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yeni televizyonlar ne zaman Türkiye’de

AirPlay 2 destekli modellerin çok yakında Türkiye’de de satışa sunulması bekleniyor. Televizyonların Türkiye çıkış tarihi ise henüz belli değil.

İlgili video

Katlanabilir akıllı telefon Samsung Galaxy Fold için heyecanlandıran duyuru