reklamı kapat

POPÜLER

2020 BMW 3 Serisi
BMW Corona Virüsü

2020 BMW 3 Serisi ve ailenin kompakt üyeleri için yeni hibrit seçenek

Yeni yılla birlikte aileye dahil olan 48V başlangıç jeneratörü temelli hibrit opsiyon, 2020 BMW 3 Serisi için ekonomi limitlerini de iyileştirecek.

Yenilenen tasarımıyla birlikte hayranlarını ikiye bölen 3 Serisi için yeni yılla birlikte yeni versiyon asfalta çıkıyor. 2019 itibarıyla Türkiye pazarına giriş yapan sınıfının en popüler ismi, markasının geliştirdiği hibrit sistemiyle yola devam edecek Giriş seviyesi olarak nitelendirebileceğimiz seçenekler arasında dahil olacak 48V mimarili sistem, 1 Serisi için de tercih edilebilir olacak. 2020 BMW 3 Serisi için Avrupa pazarında Nisan ayından itibaren kademeli olarak satışa sunulacağı açıklanan versiyonun ülkemize geliş süreciyse henüz netlik kazanmış değil.

BMW Corona Virüsü

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 BMW 3 Serisi dizel versiyonla da hibrit güce sahip

Sedanın yanında station wagon versiyonu için de tercih edilebilir olacak hibrit sistem aslında çok da yabancı olduğumuz dinamiklere sahip değil. Ailenin üst versiyonları olan X3 ve X4 gibi isimlerde de gördüğümüz başlangıç jeneratörlü sistem, beraberinde 15 beygire varan ek güç getiriyor. Gücün yanında ekonomiye de etki edecek olan sistem, 160 km/s sürat limitine kadar sürekli içten yanmalı motorun pasif hale getirilmesi üzerine işleyiş sağlıyor. 320d’de de standart olarak sunulacağı açıklanan sistem, 318i koduyla bildiğimiz benzinli versiyonu da performans bazında ileriye taşıyacak. 1 Serisi ise 2.0 litrelik dizel motorla gelen 120d versiyonunda 190 beygirle asfalta inecek.

İlginizi çekebilir

BMW 2 Serisi Gran Coupe