reklamı kapat

POPÜLER

2020 BMW M3

2020 BMW M3 ilk detaylı sızıntısıyla gündemde

Meraklılarının uzun süredir beklediği 2020 BMW M3, teknik özelliklerinin ardından artık fotoğrafıyla da konuşulabilecek noktaya geldi.

Gerek Tokyo Otomobil Fuarı gerekse özel düzenlenecek etkinliklerde kısa süre içerisinde tanıtılmasını beklediğimiz otomobiller son birkaç gündür sızıntı çılgınlıklarıyla gündemi meşgul ediyor. Honda Jazz, Skoda Octavia ve Volkswagen Golf gibi birbirinden önemli modeller arasında artık sanıyoruz ki 2020 BMW M3 ismini de ekleme vaktimiz geldi. Bir sosyal medya hesabı üzerinden geride bıraktığımız gün servis edilen tek parçalık görselinde arka bölümdeki tasarım dinamikleri tamamen görünen yeni M3, aslında bizi çok da şaşırtmadı diyebiliyoruz. M340i versiyonuna oranla, beklediğimiz gibi daha agresif bir gövde kitiyle donatılan otomobil, kırmızı renk paletiyle oldukça etkileyici görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 BMW M3 için masada beliren özellikler

M3’ün üretim bandından geldiği söylenen bu tek karelik fotoğrafla birlikte masada araçla ilgili önemli detaylar ve beklentiler karşımıza çıkıyor. Geçtiğimiz süreçte kaputunun altında 3.0 litrelik TwinPower altı silindir bir makineyle geleceği resmiyet kazanan M3 için güç dinamiklerine göre farklı versiyonlar da göreceğiz. Giriş seviyesinde yaklaşık 475 beygirlik bir güce sahip olması beklenen otomobilin Competition paketiyle birlikte 500 beygirin üzerine çıkması da sürpriz olmayacak nitelikler arasında değerlendirilebilir. M3 ile ilgili ortaya çıkan son dedikodular ise, Pure adı verilen bir versiyona işaret ediyor. Eğer iddia gerçek olursa aracın bu versiyonu 6 ileri manuel şanzıman ve arkadan itişli altyapı ikilisiyle sunulacak. Önümüzdeki günlerde sır perdesi aralanacak M3 ile ilgili gelişmeleri LOG.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.

İlginizi çekebilir

2020 BMW 2 Serisi Gran Coupe

İLGİLİ HABERLER