reklamı kapat

POPÜLER

2020 BMW 3 Serisi

2020 BMW 3 Serisi dizel için M paket versiyonu göründü

2020 BMW 3 Serisi için performans karakterini dizel motor ile bir araya getirecek olan M paketli versiyon, bu yıl içerisinde satışta olacak.

Yenilenen marka karakterinin son temsilcilerinden birisi olarak bir süredir Türkiye yollarında da karşımıza çıkan BMW 3 Serisi bir süredir dış basının gündeminde. Süreç içerisinde farklı versiyonlar üzerinden modelin yelpazesini artıran BMW’nin, dizel motor ürün gamı bu gündemin merkezini oluşturuyordu. Ortada çıkan son detaylar ise beklentilerin boşuna olmadığını net şekilde ortaya koyuyor. M340i versiyonunda olduğu gibi kataloglara M340d adıyla ürün gamına dahil edilecek olan M paket versiyonu, Auto Week tarafından paylaşılan görsellerle ilk kez karşımızda duruyor. Ailenin diğer örneklerinde gördüğümüz değişim noktalarını beraberinde getirecek olan bu dokunuşu kokpitin de her detayıyla hissedeceğiz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 BMW 3 Serisi, dizel ve M kombinasyonunu tek altyapıya sunacak

Modelle ilgili teknik detaylar öncesinde potansiyel alıcıların dikkat etmesi gereken ilk noktaya değinmek gerekiyor. BMW cephesi benzinli versiyonda kullanıcılara arkadan itiş ve dört tekerlekten çekiş sunarken, dizel motorlu maket ise sadece xDrive ile satın alınabiliyor. M340d’nin kaputunun altında ise bizleri 3.0 litrelik sıralı altı silindirli makine bekliyor. 340 beygir güç ve 680 Nm torkla 3 Serisi’nde hizmet etmesi beklenilen makinenin en iyi ortalamada 5,3 litrelik ortalama tüketimle yol kat edeceği de dikkat çeken detaylar arasında. Maksimumda 250 km/s ile limitlendirilmesini beklediğimiz M340d, kısa süre içerisinde Avrupa pazarının tercihleri arasında yer alacak.

İlgilinizi çekebilir

BMW 3 Serisi çarpışma testi