reklamı kapat

POPÜLER

Ford coronavirüs

2020 Ford Focus Active X Vignale tanıtıldı; işte öne çıkan özellikler

Kendi içerisindeki basamağın tepe versiyonlarından birisi olacak 2020 Ford Focus Active X Vignale, standart olarak zengin donanımları getirecek.

Son yıllarda yeni jenerasyonlarıyla birlikte sınıf atlayan nadir isimlerin başında Ford Focus geliyor. Tasarım ve teknoloji merkezli konuşulan değişimler silsilesinde ön plana çıkarılması gerekenlerden birisi de şüphesiz Active versiyonu. Kasım 2018 içerisinde station wagon gövde tipiyle macera felsefesinin bir araya getirilmesiyle doğan versiyon dönem geçtikçe elini güçlendirmeye devam ediyor. Önümüzdeki yıldan itibaren asfalt üzerinde görmeye başlayacağımız Ford Focus Active X Vignale, tüm bu pastanın donanım bazındaki en büyük kreması olarak kullanıcılara sunulacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Ford Focus Active X Vignale için satırbaşları

Halihazırda Fiesta başta olmak üzere ailenin diğer üyelerinden de anımsadığımız Vignale paketi, Focus Active için de premium dokunuşlar getiriyor. İlk olarak dışarıdan başladığımızda Active felsefesinin dinamiklerine odaklanmadan edemiyoruz. Gövdeye eklenen plastik parçalar, 17 inç ebatlı özel tasarım jant seti ve tavan rayları bu felsefenin temelini oluşturuyor. LED ışıklandırma gruplarının da standarttan farklı olarak tasarlandığı da klasik versiyonlara göre kolaylıkla ayırt edilebiliyor. Kokpit bölümündeki farklar ise; deri döşeme koltuklar, deri direksiyon ve baş üstü ekran dinamikleri üzerine oluşuyor. Buradaki temel deneyimin kalite algısı üzerinden yakalanacağını da söyleyebiliriz. Elektronik destek asistanlarının büyük oranda hepsini standart olarak sunacak olan Vignale paketi, Aktif Park Asistanı’nı da listesinde barındırmasıyla dikkat çekiyor. Şimdilik motor ve fiyat detayları paylaşılmayan Active X Vignale için kısa süre içerisinde de bu gelişmeyi görmeyi bekliyoruz.

İlginizi çekebilir

Focus ve Cem Yılmaz’ı bir araya getiren reklam filmi