reklamı kapat

POPÜLER

2020 Hyundai i20 kokpit
Yeni Hyundai i20

2020 Hyundai i20 için ilk kokpit görselleri ortaya çıktı

Tanıtımı için artık son virajlarda olan 2020 Hyundai i20, dış bölümündeki tasarımsal değişimleri, içerideki parçalarla da destekleyecek.

Geçtiğimiz hafta içerisinde karşımıza çıkan görselleriyle dış bölümündeki karakteristik değişimleri net şekilde görmeye başladığımız 2020 Hyundai i20 için çözülme süreci devam ediyor. İlk gösterimi Cenevre Otomobil Fuarı kapsamında 3 Mart’ta yapılacak olan otomobilden beklediğimiz ikinci parçalar da gelmeye başladığı. Bugün kaynaklara düşen parçalarıyla birlikte artık kokpitindeki radikal değişimleri de gördüğümüz yeni nesil, deneyime etki eden tüm parçalarındaki evrimle kullanıcıların karşısına çıkacak. Konsola entegre olan multimedya ekranı artık dış tarafta bağımsız bir birim olarak konumlandırılan i20’nin buradaki parçalarında olarak da hissedilir iyileştirmeler bizleri bekliyor.

Yeni Hyundai i20

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Hyundai i20 kokpiti net değişimlerle yola devam edecek

Paylaşılan verilere baktığımızda değişimden payını sadece multimedya ekranının almadığını görebiliyoruz. 10,25 inçlik yepyeni bir dijital sürücü ekranıyla gelecek olan otomobilde konsolun merkezindeki ekran da aynı ebatlarda tercih edilebilecek. Elbette bu yerleşimin donanım seviyesine göre farklılık göstermesi de şaşırtıcı olmayacak. Bunlarla birlikte yepyeni bir vites topuzu ve direksiyon simidi de hemen kendini hissettiriyor. Ambiyans aydınlatması, kablosuz akıllı telefon şarjı ve sekiz hoparlörlü Bose ses sistemi de yine donanım kısmında fark yaratacak ögeler arasında karşımıza çıkıyor. Önümüzdeki günlerde tüm detaylarıyla tek bir küme içerisinde karşımıza çıkacak olan yeni Hyundai i20 ile ilgili netleşen teknik verilere buradan ulaşabilirsiniz.

İlgili video