reklamı kapat

POPÜLER

2020 Jeep Compass

2020 Jeep Compass Türkiye pazarına giriş yaptı; işte fiyatı ve diğer detaylar

2020 Jeep Compass ilk adımda gönderilen 160 adetlik çeşitliliği üzerinden Türkiye’de satışa sunuldu. Modelle ilgili fiyat ve öne çıkan detaylar mercek altında.

Compass, 2020 model yılı versiyonlarıyla Türkiye’de satışa sunuldu. Standart 4×4 çekiş sistemine ek olarak 170 HP’lik benzinli motor ve 9 ileri otomatik şanzıman kombinasyonuyla satışta olan 2020 Compass modellerinde, iki farklı donanım paketi seçeneği yer alıyor. Yakıt verimliliğiyle öne çıkan motoru, ‘on-road’ ve ‘off-road’ sürüş dinamikleri ve yenilikçi güvenlik teknolojilerini sürdüren 2020 Jeep Compass için ayrıcalıklı bir kampanya da sunulmuş durumda. Kampanya ile Jeep Compass modellerinde 100 bin TL için 15 ay vadeli sıfır faizli ve 3 ay ertelemeli kredi imkanı sunuluyor. İlk aşamda 160 adet getirilen modeller sırasıyla 369.900 TL ve 399.900 TL’lik etiket fiyatlarıyla alıcı bulacak.

2020 Jeep Compass hakkında öne çıkanlar

Konuyla ilgili bilgi veren Marka Direktörü Özgür Süslü; “Pazardaki talep ve Yeni Tip Koronavirüs (Covid-19) salgınının etkisiyle, sene başından itibaren yeni araç bulunabilirliği azaldı. Bu durum, özellikle ithal modelleri etkiledi. Söz konusu dönemde Jeep markası olarak; Compass’ın yeni model yılı versiyonunu otomobil severlere ulaştımak için yoğun girişimde bulunduk. Sonuç olarak, Mayıs ayı itibariyle 160 adet 2020 model yılına ait Jeep Compass’ı ülkemize getirmeyi başardık. Aldığımız talep doğrultusunda kısa süre içerisinde 160 adet Compass’ın satışını gerçekleştirmeyi hedefliyoruz” ifadelerine yer verdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Limited ve Limited Exucutive donanım seçenekleriyle satışa sunulan Compass’ın Limited versiyonlarında 8,4 inç’lik Car Play & Android özellikli dokunmatik ekrana ev sahipliği yapıyor. Compass modellerinde ayrıca, UConnect Multimedya Sistemi, ısıtmalı koltuklar ve direksiyon, Anahtarsız Giriş ve Çalıştırma Sistemi, Park Yardım Sistemi, geri görüş kamerası, elektrikli bagaj kapağı gibi özellikler de dikkat çekenler arasında. 1.4 litrelik motoruyla 170 beygirlik güce sahip olan Compass modellerinde standart olarak “Selec-Terrain” 4×4 sürüş sistemi sunuluyor. Bu sistem her türlü hava ve yol şartında mümkün olan en iyi dört tekerlekten çekiş performansını sağlamak üzere sürücüye “Normal, Kar, Kum ve Çamur” sürüş modları sunmasıyla da ön plana çıkıyor.

İlginizi çekebilir

Efsanenin pickup formuyla macera baştan başlıyor; Jeep Gladiator