reklamı kapat

POPÜLER

2020 Jeep Wrangler

2020 Jeep Wrangler için Türkiye’ye geliş tarihi belli oldu; işte detaylar

Önümüzdeki yaz döneminden itibaren Türkiye pazarına giriş yapacağı netleşen 2020 Jeep Wrangler, 2.0 litrelik motor seçeneğiyle ön planda.

Geçtiğimiz CES 2020 fuarında hibrit versiyonlarıyla boy gösteren 2020 Jeep Wrangler ailesinin yeni versiyonu için artık Türkiye yolları için de zaman yaklaşıyor. Rubicon’un için ön sipariş almaya başlayan FCA çatısı altındaki markanın talep noktasındaki gücünü motor seçeneği artıracak gibi görünüyor. Açıklanan detaylara baktığımızda Wrangler’in yeni modelinin ülkemizde 2.0 litrelik benzinli motor ve 8 ileri otomatik şanzıman kombinasyonuyla sunulacağını görüyoruz. Ocak ayı itibarıyla ön satışına başlanan ve şimdiden 5 sipariş alan yeni Jeep Wrangler Rubicon, Mayıs ayından itibaren sahiplerine teslim edilmeye başlanacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Jeep Wrangler standart donanımlarlıyla da dikkat çekiyor

Wrangler, her ne kadar yeni olarak nitelendirilse de kendisini belirli bir çizgiye konumlandıran karakterini yola yansıtmaya devam ediyor. Onu bir süredir daha cazip kılan yegane parça ise şüphesiz motor seçeneği. 2.0 litre hacmindeki bu makine 270 beygir güç ve 400 Nm torkla karşımıza çıkıyor. Yeni Wrangler Rubicon; opsiyonel 32″ lastikler, daha güçlü aks milleri, daha büyük frenler, 4×4 sistemleri, sağlam çelik karter muhafazaları ve diğer birçok özellikle de arazi noktasındaki iddiasını bir üst noktaya taşıyor. Araçta sunulan; ParkSense Arka ve Ön Park Asistanı, Kör Nokta İzleme ve Arka Çapraz Yol Sensörü, Geri Görüş Kamerası, Elektronik Devrilme Önleyici ve Denge Kontrolü (ESC) ve dört standart hava yastığı da sürüşün destekçisi parçalar arasında öne çıkıyor. Mayıs 2020’de Türkiye yollarında olacak modele olacak ilgi de merak konusu.

İlginizi çekebilir

Renegade Militem