reklamı kapat

POPÜLER

2020 KIA Sorento

2020 KIA Sorento, fotoğraf çekimlerinde en net detaylarıyla görüntülendi

Amerika’da gerçekleştirilen çekimler sırasında alınan fotoğraflar, 2020 KIA Sorento için artık geriye sadece teknik verileri beklememize vesile olacak.

Son birkaç gündür gündem maddelerimizden birisi olan 2020 KIA Sorento, çokça sızıntı detaylarıyla gündeme gelmesinin ardından artık tanıtımsa gerek kaldı mı? sorusunu sormamıza vesile oluyor. Geçtiğimiz son iki adımda nispeten daha amatör çekimler üzerinden değerlendirme fırsatına eriştiğimi yeni model, bu kez resmi fotoğraf çekimlerinde karşımıza çıktı. Basın kitinde kullanılacak olan fotoğraflar için gerçekleştirilen çalışma sırasında sızdırışan fotoğraflar, yeni jenerasyonun sahip olduğu sağlam karakteri çok net bir şekilde ortaya koyuyor. Kelimenin tam anlamıyla 360 derecelik bir evrim geçiren Sorento, kendi hikayesi içerisinde tüm zamanların en iddialı jenerasyonunu yakalamış olabilir.

2020 KIA Sorento

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 KIA Sorento tamamen değişen karakteriyle daha premium hissettiriyor

Ürün gamının en üst noktasında yer alan Telluride’ın ışığında değişimler elde ettiğini bildiğimiz Sorento, yüksek çözünürlük görseller ile aslında karakterini daha hissedilir şekilde yansıtıyor. Pek çok kişide bir önceki jenerasyona göre çok daha premium bir algı yaratan modelde tamponlar, ızgara, gündüz farları ve özellikle arka stop tasarımı başlı başına bir unsur olarak karşımızda duruyor. Motor konusunun hala önceki detaylarda verdiğimiz gibi belirsiz olduğunu görüyoruz. 2.0 litre benzin, 2,2 dizel ve 2,4 litre benzin üzerine yoğunlaşan beklentiler arasında biz Türkiye ve Avrupa pazarının geneli için 2.0 benzin ve 2,2 litre dizeli ön plana çıkartabiliriz. Avrupa merkezli gösterimi mart ayı içerisinde yapılacak olan modelle ilgili gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İlginizi çekebilir

2020 Renault Koleos