reklamı kapat

POPÜLER

2020 KIA Sorento

Nabız iyice yükseliyor; 2020 KIA Sorento için ortaya çıkan yeni sızıntı görselleri

Yeni tasarımıyla birlikte hiç olmadığı kadar iddialı bir hale gelen 2020 KIA Sorento, tanıtımıyla birlikte adından daha fazla söz ettirecek.

Hafta içerisinde ortaya çıkan ilk sızıntı görselleri üzerin büyük ilgi gören 2020 KIA Sorento, geçirdiği evrimle kendinen söz ettirecek gibi görünüyor. 17 Şubat‘ta düzenlenecek olan etkinlikle birlikte tüm dünyanın karşısına çıkarılmasını beklediğimiz modelden gelen yeni sızıntı fotoğrafları ise bazılarımıza “tanıtıma çok da gerek kalmadı” dedirtebilir. Özellikle dış tasarımındaki agresif yapısıyla beğeni toplayan Sorento’nun arka bölümü de stop lambalarıyla birlikte bir önceki jenerasyondan ciddi farklılıklar barındırıyor. Sunulacak motor seçenekleriyle birlikte de yeni jenerasyonun elinin Avrupa pazarında çok daha güçlü olması beklenebilir.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 KIA Sorento için beklenen detaylar

Avrupa pazarına ilk adımını mart ayında sahne alacağı Cenevre Otomobil Fuarı ile yapacak olan Sorento, dış tasarımıyla yarattığı beklentiyi kokpitinde de devam ettirecek gibi görünüyor. Tamamen yenilenen konsol ve direksiyon ile birlikte işin içerisine giren dijital ekranlar kullanıcı deneyimini bir üst noktaya taşıma potansiyeline sahip. Artırılan malzeme kalitesi ve yine koltuk ve konsolda kullanılacak bej döşeme seçeneğinin de bu noktada payı büyük olacak. Motor konusunda ise hala resmi bilgiden uzağız. Lakin beklentiler 2.0 litre benzin, 2,2 dizel ve 2,4 litre benzin üzerine yoğunlaşıyor. Biz Türkiye ve Avrupa pazarının geneli için 2.0 benzin ve 2,2 litre dizeli ön plana çıkartabiliriz. Önümüzdeki günlerde daha da detaylanacak olan süreçle ilgili gelişmeler yakın takibimizde olacak.

İlgili video

KIA Futuron