reklamı kapat

POPÜLER

2020 Opel Insignia

2020 Opel Insignia tanıtıldı; işte öne çıkan farklılıklar

 - Güncelleme: 04 Aralık 2019 12:21

Ocak ayı içerisinde çıkarılacağı fuar öncesinde ilk detayları ve görselleri paylaşılan 2020 Opel Insignia, ufak ama etkili revizelerle geliyor.

2019’u geride bırakmaya hazırlandığımız şu günlerde bazı markalar için önümüzdeki yılın hazırlıkları başladı. Bazıları ise yıl bitmeden son hamlelerini yapmaya devam ediyor. 2020 Opel Insignia da resmi kaynaklarından gönderilen ilk bilgileri üzerinden konuşmalarına erken başlayacağımız isimlerden birisi olacak. Önümüzdeki ay tanıtmasını beklediğimiz makyajlı versiyondan görüntü odaklı bilgiler paylaşan Opel, bizleri makyaj operasyonuyla nelerin değiştirini görmeye devam ediyor. Şimdilik kokpit konusunda herhangi bir detayı paylaşılmayan otomobildeki değişimler hissedilse de, Jaguar F-Type örneğinde gördüğümüz kadar radikal derece yapılmadığını da görebiliyoruz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlk detaylarıyla 2020 Opel Insignia

Insignia’da yapılan değişimleri hisettiğimiz ilk yer ön bölgede. Bu kısmın temel karakterini oluşturan ızgarayla birlikte artık LED farlarını da farklı göreceğiz. Tampon ve sis farları gibi kısımlarda de değişimlere giden Opel tasarımcıları benzer felsefeyi arkada da sürdürüyor. Tampon, difüzör ve çift çıkışlı yeni egzozları bu bölümde farkını hissettirenler arasında üst sıraya yazmak mümkün. Kokpit bölümüyle ilgili şimdilik görsel bulunmasa da, multimedya ekranların güncellenmesi ve kablosuz akıllı telefon şarjıyla birlikte biraz daha modern bir yapının bizi beklediğini notlarımız arasına almış durumdayız. Önümüzdeki ay Brüksel’de düzenlenecek fuar kapsamında sahneye çıkacak olan makyajlı Insignia’nın sır perdesinin tam olarak aralanması için önce yılbaşı partisini geride bırakmamız gerekecek.

İlginizi çekebilir

2019 Opel Corsa çarpışma testi