reklamı kapat

POPÜLER

2020 Skoda Octavia

2020 Skoda Octavia farklı gövde tipiyle kameralara yakalandı

2020 Skoda Octavia için kendi anavatanından gelen detaylar, prototip versiyon üzerinden daha önce görmediğimiz bir çizginin varlığına işaret ediyor.

Bundan yaklaşık 10 gün önce station wagon formuyla gündeme gelen 2020 Skoda Octavia için geri sayım sürecimiz devam ediyor. Pek çok farklı noktada prototip versiyonuyla kendisini görmeye alıştığımız yeni jenerasyon, markasının en çok satanı olma iddiasını devam ettirmenin arayışında. Çek Cumhuriyeti‘nden gelen ve bugün itibarıyla dış basında da önemli yer bulan fotoğraflar ise, daha önce görmediğimiz bir yapının varlığına işaret ediyor. Yine prototip olarak asfalt üzerinde karşımıza çıkan yeni Octavia’nın halihazırda satışta olan gövde tipinden farklılıklar barındıran bu modelin, kafalarda şimdiden soru işareti yarattığını görebiliyoruz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Skoda Octavia için yeni bir gövde opsiyonu olabilir mi?

AutoCZ kaynaklı olarak servis edilen görüntülerde aracın büyük oranda üretime hazır yapıda olduğunu görebiliyoruz. Ön bölümünde daha önce gördüğümüz çizgilerin barındıran prototipin özellike C sütunundan itibaren sahip olduğu yapı, daha kesik çizgiler üzerine üzerine şekillenmiş durumda. Dördüncü jenerasyonuyla yollara çıkacak olan Octavia için yeni bir versiyon seçeneği tartışmalarını da beraberinde getiren bu gelişmenin resmi kanatta nasıl şekilleneceğini hep birlikte göreceğiz. Eylül ay içerisinde düzenlenecek Frankfurt Otomobil Fuarı‘nda sahne almasını beklediğimiz Octavia’nın o güne dek farklı parçaları üzerinden tekrar gündeme gelmesini bekliyoruz.