reklamı kapat

POPÜLER

2020 Volkswagen Golf

2020 Volkswagen Golf için resmi tanıtım tarihi netleşti

2020 Volkswagen Golf için uzun süredir beklenen resmi tanıtım etkinliği, markanın bizzat kendi yaptığı açıklama üzerinden takvime yerleşti.

2020 Volkswagen Golf, prototip aşamasında asfalt üzerine çıktığı ilk günden itibaren pek çok kez gündeme geldi. Bu gündeme gelme sebeplerinin temelinde ise ağırlıklı olarak pek beğenilmeyen tasarım çizgileri olduğunu söyleyebiliriz. Ailenin diğer üyelerinde yaşanan değişimler üzerinden donanımsal ve motor seçenekleri bazında tahminlerini yapabileceğimiz sekizinci jenerasyon için sürecin hareketli geçişiyse hala devam ediyor. Bu kapsamda tanıtımının geride bıraktığımız Frankfurt Otomobil Fuarı‘nda yapılmasını beklediğimiz Golf için maalesef beklenen gelişme yaşanmadı. İlgileri daha çok elektrikli modeli ID.3 üzerinde toplamayı tercih eden Volkswagen cephesinden artık soru işaretlerini ortadan kaldıracak resmi bir açıklama geldi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2020 Volkswagen Golf merkezde üretilecek

Motor1 kaynaklı olarak paylaşılan detaylarda, Volkswagen kaynaklarının tanıtım tarihine bir elektronik posta üzerinden açıklık getirdiğini görebiliyoruz. Bu kapsamdaki detaylarda tanıtım organizasyonunun Wolfsburg‘da gerçekleşeceğini ve tarih olarak 24 Ekim‘in uygun bulunduğu karşımıza çıkıyor. 1974 yılında başlayan macerasında yoluna yepyeni bir jenerasyonla devam edecek olan Golf’ün üretim sürecinin tanıtım yeri olan Wolfsburg merkezli gerçekleşeceği de resmiyet kazanan detaylar arasında karşımıza çıkıyor. Alltrack ve station wagon versiyonlarının üretilmemesi planlanan yeni jenerasyonla ilgili bundan sonraki süreçte daha somut resmi detaylar görmeyi bekliyoruz. Gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.