reklamı kapat

POPÜLER

2021 Porsche Panamera

2021 Porsche Panamera; tanıtıma bir hafta kala son ipuçları

Önümüzdeki hafta içerisinde tanıtımı gerçekleştirilecek olan 2021 Porsche Panamera, makyaj operasyonuyla çok daha dinamik bir karaktere sahip olacak.

Yaklaşık 10 yılı bulan macerasında Porsche’ye bambaşka bir kullanıcı kitlesi katan isimlerin başında şüphesiz Panamera var. Markanın binek sınıftaki aile odaklı üyesi 2021 model yılıyla birlikte nitelikli bir makyaj operasyonuna alınıyor. 26 Ağustos’ta gerçekleştirilecek çevrimiçi lansman üzerinden tüm dünyanın karşısına çıkarılacak olan Panamera için resmi kaynaklardan ufak parçalar gönderilmiş durumda. Alman otomobil üreticisi, makyajlı Panamera’yı bir süredir test ediyor ve haftanın başlarında, Panamera Turbo varyantının Nürburgring’de yeni bir tur rekoru kırdığını duyurdu. Karşımıza çıkan son parçalarda görülebilen en belirgin tasarım değişikliği, hava girişlerinin üzerinde oturan LED gündüz farları. 2021 Porsche Panamera, makyajıyla birlikte ışıklandırma ve gövde panellerinde de değişimlere sahne olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Porsche Panamera için rakamsal verilerdeki beklentiler

Aracın tasarımı ve kokpit bölümünde yapılan güncelleştirmelerin kaputun altındaki dinamiklerle desteklenmesi de bizi şaşırtmayacak. Lakin henüz resmi kanattan bu parçalarla ilgili bir detay paylaşılmış değil. Burada devrimsel bir değişimin beklenmemesi gerekiyor. Nitekim halihazırda satışta olan 3.0 litrelik V6 motorun ailenin merkezinde olacağını söyleyebiliriz. 325 beygir güç ve 450 Nm’ye yakın tork değerlerinin bu noktada ileriye taşınması kuvvetle muhtemel. Sportif versiyonlarda ise 4.0 litrelik sekiz silindirli makineninde 440 beygir güç ve 550 Nm torkun üzerinde limitlerle karşımıza çıkmasını bekliyoruz. Hybrid seçeneklerde ise elektrik menzilinin yukarıya taşınması kullanıcı deneyiminde fark yaratacak. Gelişmeleri LOG.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.

İlginizi çekebilir

Skoda Laura; markanın yeni dijital asistanıyla tanışın