reklamı kapat

POPÜLER

2021 Porsche Taycan

2021 Porsche Taycan tanıtıldı; daha zengin seçenekler devrede

Amerika ve Avrupa pazarlarının her ikisi için de geçerli olacak yükseltmeler, 2021 Porsche Taycan dinamiklerinde ufak kullanıcı deneyimi farklılıları yaratacak.

Elektrikli Taycan sadece Porsche için değil, barındırdığı teknolojiyle Volkswagen grubunun geleceği için de büyük bir beklentiyle bir süredir asfalt üzerindeki macerasını sürdürüyor. Hızlı şarj teknolojisiyle dünyada ilkler arasında yer alana otomobili Türkiye yollarında da yavaş yavaş görmeye başladık. 2020 yılının ilk yarısının geride kalmasıyla birlikte de aracın yeni model yılı için ufak dokunuşlar yapılması bekleniyordu. Nitekim kısa süre önce duyurusu yapılan 2021 Porsche Taycan ile bu değişim noktalarının hangi parçalar üzerinde şekillendiğini net şekilde görebiliyoruz. Amerika ve Avrupa pazarlarının her ikisi için de geçerli olacak yükseltmeler arasında performans ve donanım bazında yukarıya taşınmış bir elektrikli otomobil bizi bekliyor olacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Porsche Taycan için öne çıkanlar

Paylaşılan verilere baktığımızda ilk olarak ailenin zirvesinde yer alan Turbo S paketi ön plana çıkıyor. Yapılan ufak değişimlerle aracın 0-100 ve 0-200 gibi ivmelenme değelerinde milisaniyelerle ölçülen iyileştirmeler var. 0-200 hızlanmasını 9,6 saniyede tamamlayacak olan Taycan Turbo S bu noktada heyecan yaratmaya devam ediyor. Yapılan ufal değişimlerde batarya sağlığı ve şarj gibi noktalarda da ufak değişimler olacak. Donanım bazında ise kokpite renkli bir baş üstü ekran deneyim farkını yaratma iddiasında. Güncellemelerde dış bölümü en çok etkileyen nokta ise aileye ekleyenen yedi yeni renk seçeneği olacak. Benzer değişimler kokpitte de kullanıcıları bekliyor olacak.

İlginizi çekebilir

Skoda Laura; markanın yeni dijital asistanıyla tanışın