reklamı kapat

POPÜLER

LG

2021 serisi LG OLED ve LCD 4K TV’ler için geri sayım başladı

 - Güncelleme: 16 Şubat 2021 16:28

LG, geçtiğimiz ayki CES Fuarı’nda 2021 model televizyon modellerini görücüye çıkartmıştı. Şirket yaptığı bu duyurunun ardından yeni televizyon modellerini satışa sunuyor.

Kuantum nokta teknolojisini mini LED teknolojisiyle buluşturan yeni modeller üstün görüntü kalitesi vadediyor. LCD QNED 4K ve 8K modeller kullanıcıların beğenisine sunulan modeller arasında göze çarpıyor. OLED televizyonların en üst seviyesinde G1 serisi yer alıyor. Yeni model daha önceki modellere kıyasla daha iyi parlaklık sunuyor. C1 serisi ise 48-83 inç arasında değişen boyut seçenekleriyle geliyor. B1 ve A1 serisi OLED televizyonlar ise daha uygun fiyatlı televizyon modelleri arasında karşımıza çıkıyor. A1 serisi dahil olmak üzere 2021 serisindeki her modelde eARC ve ALLM özellikleri yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

LG imzalı yeni televizyon modellerin satış fiyatları ne kadar olacak?

Gelen son bilgilere göre C1 ve G1 modelleri nisan ayında kullanıcıların beğenisine sunulacak. A1 serisinin ise daha önceden satışa sunulacağı belirtiliyor. 55 inçlik C1 ve G1 serisinin modelleri sırasıyla 2.000 euro ve 2.400 euro olacak. Yeni fiyatlandırmaya bakıldığında yeni modellerin bir önceki model televizyonlardan daha pahalı olduğu görülüyor. Yeni modellerin yıl içerisinde Türkiye’de de satışa sunulması bekleniyor.

İlginizi Çekebilir

Samsung’un yeni takip aksesuarıyla tanışın