reklamı kapat

POPÜLER

2021 Suzuki Swift Hybrid

2021 Suzuki Swift Hybrid için fiyat avantajlı manuel versiyon

 - Güncelleme: 24 Haziran 2021 12:42

Aileye uygun fiyatlı bir seçenek olarak eklenecek manuel 2021 Suzuki Swift Hybrid, fiyat olarak 200 bin TL sınırının altında.

Döviz kurunda son birkaç ayda yaşanan hareketlilik, otomobil pazarını da önemli oranda etkiledi. Hala kendisini hissettiren bu etki nedeniyle, kompakt segmentte seyreden pek çok araç için bile yüzde 50’lik ÖTV dilimini aşanların örneklerini görmeye başladık. Listelere bir anda radikal etki yansıtan yüksek ÖTV diliminden kaçış için marka tarafında da hamleler görmeye başlıyoruz. Suzuki de Swift Hybrid ürün gamına ekleyeceği manuel şanzıman ile ÖTV avantajını bir araya getirmeye hazırlanıyor. Temmuz ayında Türkiye satışlarının başlayacağı duyurulan manuel 2021 Suzuki Swift Hybrid versiyonu, 199.900 TL’lik avantajlı bir fiyatla satışa sunulacak.

Manuel 2021 Suzuki Swift Hybrid için öne çıkanlar

Haziran ayı itibarıyla ön siparişe açılan yeni versiyonun motor bölümünde 1.2 litre hacmindeki Dualjet ünite konumlandırılıyor. Başlangıç jeneratörü niteliği taşıyan 12V gücündeki bataryanın hibrit ayağını oluşturduğu bu kombinasyonda, 5 kademeli bir manuel şanzımana yer veriliyor. 12V’luk ünite ürettiği 50 Nm tork değeriyle Dualjet motora destek olurken, aracın toplam ağırlığına sadece 6,2 kilogramlık etki sağlaması da güzel detaylar arasında. Tüm parçaların bir araya gelmesiyle birlikte 83 PS’lik güçle yola çıkan manuel şanzımanlı Swift Hibrit, 0’dan 100’e hızlanmasını 13,1 saniyede tamamlayabiliyor. Aracın maksimum sürat değeriyse 180 km/s olarak teknik tabloya yansıyor. Şehir içi kullanımlarda yüzde 20’yi aşan yakıt tasarrufu vadeden manuel şanzımanlı Swift Hibrit, karma kullanımda 4,9-5,0 litrelik tüketim değeriyle ekonomik olma iddiasını da taşıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

GL donanım seviyesine sahip manuel şanzımanlı Swift Hibrit’te LCD yol bilgi ekranı, Start-Stop sistemi, otomatik farlar, deri direksiyon simidi, LED farlar ve LED stop lamba grubu, elektrikli yan aynalar, orta konsolda 4 bardak tutucu ve piyano siyah vites topuzu gibi iç donanım özellikleri yer alıyor. Suzuki Swift Hibrit, aynı zamanda sahip olduğu güvenlik fonksiyonları ve teknolojik özellikleriyle de dikkat çekiyor. Adaptif Hız Sabitleme Sistemi (ACC), sürüşü daha akıcı ve daha rahatlatıcı hale getirmek için hız sabitleme sistemiyle radarı bir arada kullanıyor. Sistem, öndeki araca olan mesafeyi ölçmek için radarı kullanıyor ve mesafesini korumak için hızını otomatik olarak ayarlıyor. Ayrıca manuel şanzımanlı Swift Hibrit’te; Radar Fren Destek Sistemi (RBS), Lastik Basınç Uyarı Sensörü (TMPS), katlanabilir pedal sistemi ve ISOFIX çocuk koltuğu sabitleme mekanizması gibi güvenlik donanımları yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlgili video

Yeni Honda City