reklamı kapat

POPÜLER

2021 Volkswagen Phideon

2021 Volkswagen Phideon; Uzak Doğu’nun “zirvesi” bir ilkle yenilendi

Aydınlatmalı logo özelliğiyle ailede bir ilki beraberinde getirecek 2021 Volkswagen Phideon, amiral gemisi rolünü sürdürecek.

Volkswagen’in sadece Uzak Doğu merkezli olarak sunduğu modellerden birisi olan Phideon, 2021 model yılıyla birlikte makyajlandı. Yaklaşık 4 yıldır pazardaki kullanıcıların beğenisine sunulan model, markanın bir dönem Avrupa pazarında Phaeton ile denediği premium hamlenin temsilcisi olarak yola devam ediyor. SAIC-VW ortaklığıyla üretimi gerçekleştirilen modelin bölgede sunulan ürün gamının zirvesinde yer alması, kendinden sonra gelecekler için de önemli bir referans niteliği taşıyor. Nitekim bu kapsamda, logo aydınlatması kullanılan ilk seri üretim model olarak kayıtlara geçmesi, önümüzdeki süreçteki modellerde de benzeri bir değişimin yapılacağına işaret. 2021 Volkswagen Phideon bu niteliğin yanında tampon, ışıklandırma grubu, yeni jant seçenekleri ve LED stop lambalarıyla kapsamlı bir modernizasyonu da beraberinde getirecek.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Volkswagen Phideon artırılan kalite algısıyla elini güçlendiriyor

Yapılan makyajın hissedilir parçalarını yalnızda dışarıdan baktığımızda görmüyoruz. Aracın kapıları açıldığında, kullanıcıları 9,2 inçlik yepyeni bir multimedya ekran, baş üstü ekranı, dijital sürücü bölmesi ve krom parçalarla kalite algısı artırılan bir iç yaşam alanı bekliyor. Arka taraftaki koltukların arasında konumlandırılan mini araç buzdolabıysa, bu kapsamda kullanıcılar için ayırt edici bir nitelik taşıyacak. 2021 model yılı Phideon için motor konusunda tek seçeneğe düşüş döneminin de başlangıcı sayılacak. Önceki versiyonlarında 3.0 litrelik altı silindirli motorla da tercih edilebilen model, artık sadece 2.0 litrelik şarj edilebilir hibrit motor kombinasyonuyla sunulacak. 7 kademeli DSG ile kombin edilen bu motor yaklaşık 220 beygir güç ve 350 Nm tork üretiyor. Ekim ayıyla birlikte satış süreci için düğmeye basıldığını da belirtmeden geçmeyelim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR