reklamı kapat

POPÜLER

2021 Volkswagen Polo

2021 Volkswagen Polo; makyajın ilk etkisi resmi paylaşımda göründü

 - Güncelleme: 19 Nisan 2021 16:03

Tek karelik ipucu görseliyle birlikte tanıtım tarihi de resmiyete kavuşan 2021 Volkswagen Polo, modernleştirme operasyonuyla yola devam edecek.

Bir süredir devam eden test sürecinde prototip dinamikler üzerinden mesajlar vermeye başlayan makyajlı Polo için süreç resmileşiyor. Bugün itibarıyla markanın kendi kaynakları üzerinden ilk ipucu görseliyle bize göz kırpmaya başlayan makyajlı Polo, sekizinci nesil Golf ailesinde gördüğümüz tasarımsal parçalarla modernleştirileceğini gösteriyor. Bu kapsamda gündüz farlarının ön ızgarada birleşerek bağlantılı bir yapı oluşturacağını gördüğümüz 2021 Volkswagen Polo için tanıtım tarihi de artık resmiyete kavuşmuş durumda. Eğer bir değişiklik olmaz ise 22 Nisan’da düzenlenecek etkinlik, Polo’daki makyajın esintilerini göreceğimiz gün olarak tarihteki yerini alacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2021 Volkswagen Polo için var olan beklentiler

2017 yılından beridir altıncı jenerasyonuyla karşımızda olmaya devam eden Polo, bu makyajla birlikte aradan geçen dört yıllık zaman diliminin ardından ilk ciddi değişimlerini elde etmeye hazırlanıyor. Paylaşılan görselde kendisini gösteren yeni ışıklandırma grubu tasarımıyla birlikte tamponlar başta olmak üzere gövde panellerinde de ufak değişimler bekliyoruz. Ön tarafta yapılan yeni LED farların arka bölümde de daha güncel grafiklerle destekleneceğini de biliyoruz. Kokpit kısmında ise radikal revizyonların hayata geçirilmesi çok yükse bir ihtimal değil. Donanım seviyelerindeki standart özelliklerin artırılması muhtemel olan Polo’nun motor seçeneklerinde de mild-hybrid dokunuşu güncel pazar dinamiklerine paralel olacak. Makyajlı Polo ile ilgili gelişmeler LOG.com.tr’de olacak.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlginizi çekebilir

Tüm merak edilenleriyle yeni Volkswagen Golf