reklamı kapat

POPÜLER

iPhone 11 iPhone 14

2022 iPhone modelleri hakkında kilit detaylar ortaya çıktı

2021’in iPhone modelleri için çok az bir zaman kaldı. Ancak kaynaklar uzun vadeli sızıntılar da yapıyor. Bu sefer 2022 modelleri gündemde.

2021 iPhone’lar yani iPhone 13 ailesi kaynaklar haklıysa resmi olarak 14 Eylül tarihinde tanıtılacak. Modellerin belirli pazarlardaki satışı ise 24 Eylül tarihinde olacak.

Tam olarak 13 mini, 13, 13 Pro ve 13 Pro Max modellerinden oluşan aile, Apple’ın 2021’deki telefon ürün gamını tamamlayacak.

Firmadan elbette 2022’de de yeni iPhone’lar gelecek. Apple analisti Ming-Chi Kuo’ya göre bu telefonların (iPhone 14 adı kullanılabilir) hepsinde ya da bazısında ekrana entegre Touch ID parmak izi sensörü olacak.

Ekrana entegre Touch ID, önümüzdeki yıl çentiksiz iPhone’lar ile karşılacağımız anlamına geliyor. Apple’ın yeni yılda Face ID’yi tamamen ortadan kaldırması olası görünüyor ve bu durum bazılarını fazlasıyla sevindiriyor.

Birçok kişi uzun zamandır Apple’ın Android tarafındaki amiral gemileri gibi ekrana entegre parmak izi sensörü getirmesini istiyor. Aslında bakarsanız Apple da bu teknoloji üzerinde uzun zamandır çalışıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 iPhone modelleri birçok kişiyi memnun edecek gibi görünüyor

Apple analisti Ming-Chi Kuo’ya göre 2022’de yeni bir iPhone SE modeli de gelecek. Bu modelin en önemli özelliği ise düşük fiyatı olacak.

Hatta Kuo’ya göre telefon şimdiye kadar satışa sunulmuş en ucuz 5G destekli iPhone olacak. ABD’deki 5G kullanımında patlama yaptıracak telefon, yüksek ihtimalle mevcut SE ile aynı tasarımı sürdürecek.

İlginizi Çekebilir

Xiaomi Mi 11 Ultra’nın içindeki detaylara bakın