reklamı kapat

POPÜLER

2022 Toyota RAV4 Adventure

2022 Toyota RAV4 Adventure; araziye genleriyle harmanlanan yeni versiyonla tanışın

 - Güncelleme: 15 Eylül 2021 19:08

Avrupa pazarına özel olarak geliştirilen 2022 Toyota RAV4 Adventure, arazi karakterinin ön plana çıkarıldığı parçalarıyla dikkat çekecek.

Yeni SUV modeli Corolla Cross için Tayvan merkezli olarak sportif bir versiyonla karşımıza çıkan Toyota, bu kez ailenin köklü modeli RAV4 ile bizleri selamlıyor. Avrupa pazarında satışa sunulmak üzere 2022 model yılıyla ürün gamına eklenen Adventure versiyonu, adından da kolaylıkla anlayabileceğimiz üzere daha fazla maceracı yöne vurgu yapan komponentlerin bir araya gelmesinden oluşuyor. RAV4 için bir ilk niteliği taşıya bu özel kombinasyon sayesinde özellike görünüm olarak çok daha dikkat çekici olan 2022 Toyota RAV4 Adventure, kaputunun altında ise diğer versiyonlardan bildiğimiz hibrit motoru standart olarak sunuyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Öne çıkanlarıyla 2022 Toyota RAV4 Adventure

Yaris Cross için de kullanılan Adventure rozetiyle birlikte RAV4’ün temel gövde parçalarında hissedilir değişimler bizi bekliyor. Bu paketle birlikte ön ızgaranın, hava girişlerinin ve ön-arka tamponların tamamında görünümdeki kaslı duruşu üst kademeye çıkartan elementler bizi selamlıyor. 2022 model yılıyla birlikte RAV4’ün tasarımını güçlendiren yeni LED ışıklandırma grubu da bu paketle birlikte çok daha anlamlı kılınıyor. Adventure paketi dahilinde özel renk seçeneği ve 19 inçlik jantların da standart olarak geldiğini belirtmeden geçmeyelim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Aracın kaputunun altında ise 2,5 litrelik dört silindirli motorun iki elektrikli üniteyle kombinasyonundan doğan hibrit sistem yer alıyor. Bu kombinasyonla birlikte RAV4 Adventure, 222 PS güç ve 221 Nm tork değerlerine sahip olacak. Fiyatları henüz açıklanmayan model, önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde makyajlı diğer versiyonlarla birlikte Avrupa’da satışa sunulacak.

İlgili video