reklamı kapat

POPÜLER

2022 Volkswagen Amarok

2022 Volkswagen Amarok; yeni nesilden ilk kokpit detayları geldi

 - Güncelleme: 08 Aralık 2021 12:47

Güney Afrika’da üretilecek olan 2022 Volkswagen Amarok, Ranger’ın tanıtılmasıyla birlikte artık daha somut detaylarla nabız veriyor.

Ford ile yapılan ortaklığın ardından Ranger ile kuzen olmaya hazırlanan yeni nesil Amarok için bir süredir ipucu detayları üzerinden mesajlar veriliyor. Geçtiğimiz günlerde yeni Ranger’ın tanıtılmasıyla birlikte artık daha somut gelişmeler beklediğimiz 2022 Volkswagen Amarok için nihayet nabız gelmeye başladı. Resmi kaynaklar tarafından bugün gönderilen yeni parçalarla birlikte kokpit detaylarını da görmeye başladığımız model, Avustralya ve Avrupa’daki ekipler tarafından geliştiriliyor. Artık Güney Afrika’da üretilecek olan ailenin tanıtımı da önümüzdeki yılın ilk çeyreğinde gerçekleştirilecek.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2022 Volkswagen Amarok için son detaylar

Son aşamalarına gelinen yeni nesille ilgili açıklamalarda bulunan; Ticari Araç Satış ve Pazarlamadan Sorumlu Marka Yönetim Kurulu Üyesi Dr Lars Krause; “Amarok, birçok alanda ilk bakışta imkansız görünen şeyleri mümkün kılarak, kullanıcılarına işlerinde ve günlük yaşamlarında yardımcı olarak işlerini kolaylaştırıyor. Şimdi üçüncü nesil Yeni Amarok, sunduğu ileri teknolojiye sahip sürüş destek sistemleri ve dijital mobil bağlantı özellikleriyle müşterilerimizi etkileyecek özelliklere sahip. Yeni Amarok, 2022’den itibaren bu segmentte daha önce görülmemiş yeniliklere sahip olacak. Ve eskiden olduğu gibi, zorlu araziler onu caydıramayacak.” şeklinde bilgi verdi. İç ve dış tasarımında tamamen yeni bir görünüme sahip olan Yeni Amarok, önceki nesline göre daha kapsamlı donanıma sahip olarak sınıfında standartları yeniden belirleme iddiasını taşıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlginizi çekebilir

Tüm merak edilenleriyle yeni Volkswagen Golf