reklamı kapat

POPÜLER

2019 G-Serisi teaser

2019 Mercedes G-Serisi, Jurassic Park göndermeli teaser ile heyecanı artırıyor [Video]

Tanıtımına artık iki haftadan az bir süre kalan 2019 Mercedes G-Serisi, 40 yılı bulan DNA’sını sürdürmeye devam ettirecek.

Düzenlenen etkinliklerin ardından bir yılı daha geride bırakarak 2017’ye veda etmemizle birlikte “işe dönme vakti” diyenler kendisini göstermeye başlıyor. Yeni yılın hızlı otomobil üreticilerin birisi olacağının sinyallerini veren Mercedes, Detroit Otomobil Fuarı‘nda sergileyeceği G-Serisi‘nden heyecanı artırıcı parçalar paylaşmaya devam ediyor. Geçtiğimiz aralık ayanın ikinci haftası içerisinde yeni modelin kokpit bölümünün neredeyse tamamını gözler önüne seren bir paylaşım yapan marka şimdi de teaser niteliğinde bir video ile karşımızda.

2019 Mercedes G-Serisi DNA’yı korunuyor

Mercedes’in resmi Youtube kanalı üzerinden paylaşılan yaklaşık bir dakikalık videoda G-Serisi için her zaman dile getirilen “DNA”nın korunma faktörü çok keyifli bir yöntemle karşımıza çıkıyor. 70’li yılların son dönemlerinden itibaren benzer karakterle kullanıcıların karşısına çıkan ve Papa’nın resmi araçlarından da birisi olan G-Serisi, kült tasarımlardan birisine sahip. Bu zamana kadar kutu formlu yapısı üzerinden ciddi sayılabilecek bir değişimin yapılmadığı araç bugüne denk sürekli makyaj operasyonlarıyla güncel tutuldu. Özellikle 2019’la birlikte bu zamana kadarki en ciddi değişimini almasını beklediğimiz G-Serisi, iyileştirilen iç yaşam alanı ve teknolojik kokpiti ile bu ay içerisinde karşımızda olacak. Detroit Otomobil Fuarı’yla ilgili tüm gelişmeleri LOG.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.

Video