reklamı kapat

POPÜLER

the walking dead 8. sezon

The Walking Dead’in reytinglerini Carl Grimes bile kurtaramadı

Son zamanlarda reytingler konusunda sıkıntı yaşayan The Walking Dead ekranlara geri döndü. Sekizinci sezonun kalan bölümleri oldukça üzücü bir vedayla başladı. Fakat bu ölüm bile reytingler noktasındaki kötü gidişatı düzeltmeye yetmedi.

Bildiğiniz gibi sekizinci sezon izleyici karşısına çıkmaya başladığından beri reytinglerin ne kadar düştüğünden bahsediyoruz. Normalde hikayenin yavaş veya hızlı ilerlemesi reytingleri fazlasıyla etkiliyor. Fakat The Walking Dead’deki sorun geçici bir durum olmanın ötesine geçti. Sezon arası finalinde altı senenin en düşük reytinglerini alan dizi bir anlamda kırmızı alarm veriyor diyebiliriz. Bu durum ekrana gelen son bölümde de fazlasıyla belli oluyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Variety‘nin haberine bakılırsa bu hafta ekrana gelen yeni bölüm toplamda 8.3 milyon izleyici ekrana çekmeyi başarabildi. Reyting payı ise 3.6’da kaldı. Heyecanlı bir noktada son bulan dizinin normalde bundan çok daha fazla reyting alması bekleniyordu. Özellikle Carl Grimes’ın veda edeceği çok önceden duyurulmuştu. Buna rağmen izlenme oranları ikinci sezon seviyesini aşamadı.

Normalde ismini 10 milyon ve üzeri izleyiciyle anlaya alıştığımız The Walking Dead’deki bu kötü gidişat yakın gelecekte düzeltilebilecek mi, merakla bekliyoruz. Ancak gidişata bakılırsa seyircilerin yeniden ekran başına dönmesi için sevilen karakterleri öldürmekten daha fazlasını yapmak gerekiyor gibi…

The Walking Dead 8. sezon fragmanı