reklamı kapat

POPÜLER

Merakla beklenen süreç son bulabilir; BMW 8 Serisi için “daha anlamlısı olamazdı” dedirten tanıtım planı

Uzun süredir devam eden sürecin artık sonuna gelen BMW, 8 Serisi’nin tanıtımını belki de yapabileceği en anlamlı şekilde gerçekleştirecek.

18 yıl gibi ciddi bir zaman diliminin ardından kendisinden bekleneni fazla fazla vermek için yeniden hayata geçirilen BMW 8 Serisi, yeni jenerasyon Toyota Supra ile bir süredir aynı kaderi paylaşıyor. Mayıs 2017’de düzenlenen özel bir etkinlikle konsept versiyonu tanıtılan model, M8 versiyonu da dahil olmak üzere henüz seri üretime hazır haliyle örtülerinden kurtulmadı. Bu yılki Cenevre Otomobil Fuarı’nda da beklediğimiz hamleyi gerçekleştirmeyen BMW, kaynaklardan gelen bilgilere göre bu sefer tanıtım için net bir takvim belirlemiş durumda. Eğer her şey yolunda gider ve bu seferki beklentiler doğru çıkar ise haziran ayı içerisinde 8 Serisi’ni üretime hazır haliyle karşımızda görebileceğiz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yarış ruhu ön planda

Ortaya çıkan casus fotoğraflar, paylaşılan resmi teaserlar ve kamuflajlı görseller… M8 GTE yarış aracının bile tanıtımının gerçekleştiği bu süreç içerisinde asfalta hazır versiyon için işaret edilen net tarih 15 Haziran olarak işaret ediliyor. Tanıtımı daha anlamlı hale getirebilmek adına dünyanın en eski organizasyonlarından birisi olan Le Mans yarışlarının başlangıç günü için hazırlıkların yapıldığı şimdilik önümüzde duran bilgiler arasında. Standart versiyonuyla tanıtılmasını beklediğimiz 8 Serisi’nde ilk olarak 850i rozetinin tanıtılması planlanıyor. 2019 model yılıyla gelecek olan aracın satış süreci ise bu yılın son dönemi veya 2019’un ilk çeyreğine sarkabilir. Gelişmeleri LOG.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.