reklamı kapat

POPÜLER

game of thrones

İkinci Game of Thrones projesinden şaşırtan detaylar

Game of Thrones bitiyor fakat ardından gelecek yeni projelere dair detayların arkası kesilmiyor. HBO‘nun onay verdiği ilk proje dışında iddialı bir dizi daha geliyor. Üstelik iddialar doğruysa bu yapıma dair ilk detaylar gün yüzüne çıktı.

Bildiğiniz gibi Game of Thrones’un final bölümleri gelecek sene izleyici karşısına çıkacak. Ardından HBO’nun Westeros’un tarihini konu eden yeni bir diziyi ekrana getirmesi bekleniyor. Hatta ilk bölüm onayı alan projenin çekimlerine ekim ayında başlanacağı söyleniyor. Bu yeterince heyecan uyandıran bir gelişme değilmiş gibi şimdi ikinci proje cephesinde hareketlilik yaşanıyor.

Game of Thrones’un güvenilir hayran sitesi Watchers on the Wall‘un haberine göre ikinci dizi Valyria‘nın düşüşünü konu edecek. Empire of Ash ismiyle geliştirilen projenin birden çok sezonu olacağı söyleniyor. Projenin Valyria’nın sosyal, ekonomik ve politik krizlerini ele alması, düşüş noktasına nasıl geldiğini göstermesi bekleniyor. Bununla birlikte dizi Targaryen hanesini, ejderhaları ve o dönemde nasıl bir düzen olduğunu da gözler önüne serecek deniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Açıkçası bu iddiaların ne kadar doğru olduğunu bilmiyoruz. Fakat detaylar o kadar net ki, göz ardı edilmemesi gerekiyor. Bakalım HBO yakında bu projeyi de duyuracak mı?

İlgili video

7. sezon fragmanı