reklamı kapat

POPÜLER

James Bond Idris Elba

James Bond’da Idris Elba’nın ayak sesleri

25. James Bond filmi için çalışmalar devam ederken serinin geleceğine dair yeni dedikoduların arkası kesilmiyor. Daniel Craig‘in ardından eriyi kimin devralacağı büyük merak konusu. Bu noktada Idris Elba‘nın adı öne çıkıyor.

James Bond beyaz perdenin en uzun soluklu serilerinden biri. Bu da başrol oyuncusunun belli aralıklarla değişmesiyle mümkün oluyor. Şimdiye kadar Daniel Craig, Pierce Brosnan, Sean Connery gibi ünlü ve başarılı hayat verdiği karakter yakında önemli bir değişime hazırlanıyor. Serinin 26. filminden itibaren kahramanımızın yeni bir yüze kavuşacağı kesin diyebiliriz. Durum bu kadar net olunca, yeni adaylar da gündeme geliyor.

Aslına bakarsanız Daniel Craig’in kararsızlık sürecinde öne çıkan pek çok isim olmuştu. Bunlardan biri de Idris Elba’ydı. Başarılı oyuncunun Bond’a yeni bir soluk getirmesi ve azınlıkları da benimseyen bir tavıra kavuşturması arzu ediliyor. Fakat 25. film için Daniel Craig dönünce hayranların hevesi kursağında kalmıştı. 26. filme dair dedikodularda yine Idris Elba öne çıkıyor. Son gelişmelere bakılırsa yönetmen Antoine Fuqua ve Bond serisinin yapımcılarından Barbara Broccoli kısa bir süre önce bir araya geldi. Antoine Fuqua’nun yapımcıyı beyaz olmayan bir başrol seçme ikna ettiği, bu noktada öne çıkan ismi Idris Elba olduğu ifade ediliyor. Elbette henüz bu dedikodunun doğruluğunu teyit etme şansımız yok. Fakat Elba’nın adını yakın gelecekte bolca duyacağız gibi görünüyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlgili video

Spectre fragmanı