reklamı kapat

POPÜLER

Apple iPhone XS iPhone XS Max Spigen

Merakla beklenen “iPhone Xs ve iPhone Xs Max” kılıfları satışta

Bu akşam Apple‘ın uzun süredir konuştuğumuz iPhone XS, iPhone XS Plus ve iPhone XC modelleri geliyor. Spigen ise kılıf konusunda şimdiden hazır durumda.

5,8 inç OLED ekranlı iPhone XS, 6,5 inç OLED ekranlı iPhone XS Max (XS Plus ihtimali de var) ve 6,1 inç LCD ekranlı iPhone XC (XR ihtimali de var) modelleri geliyor. Sırasıyla 899 dolar, 1.049 dolar ve 759 dolar fiyat etiketleriyle satışa çıkacak modeller, güzel de bir kılıfa ihtiyaç duyacak. İşte bu konuda Spigen elini oldukça çabuk tutmuş durumda. Ortaya çıkan sağlam CAD çizimlerinden hazırlanan kılıflar, bugün firmanın resmi sitesinde listelendi. Şimdilik iPhone XS ve iPhone XS Max için hazırlanan kılıflar, modellerin tasarım konusunda iPhone X ile aynı göründüğü bir kez daha kesinleştiriyor. Buna ek olarak koruyucu ekran filmleri de satışa sunan Spigen, yeni modellere fazlasıyla hazır görünüyor. Biliyorsunuz ki iki telefonda da kablosuz şarj için cam bir arka bölüm bulunuyor. Bu yüzden pahalı XS ailesini kılıf ile kullanmak şart gibi görünüyor.

Apple iPhone XS iPhone XS Max Spigen

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Apple’ın 12 Eylül etkinliğinde başka ürünler de geliyor

Firma yeni iPhone’lara ek olarak yeni iPad Pro, yeni Watch ve yeni AirPods modellerini görücüye çıkaracak. Ayrıca Touch ID parmak izi sistemine sahip uygun fiyatlı bir MacBook modeli de resmen lanse edilecek.

İlginizi Çekebilir

Şirketin en son çıkardığı reklamlardan