reklamı kapat

POPÜLER

joker

Joaquin Phoenix’in Joker’ine yakından bakış [Video]

Batman’in efsane kötüsü Joker yeni bir hikayeyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Joaquin Phoenix’in rol aldığı filmin setinden yeni görüntüler gelmeye devam ediyor.

Farklı bir Joker

Aslına bakarsanız Warner Bros’un bu projesi fazlasıyla kafa karıştıracak cinsten. Öncelikle filmin DC sinema evreniyle hiçbir alakası yok. Yani Jared Leto‘nun yerine yeni bir Joker izlemiyoruz. Başka bir dünyada, başka bir Joker seyrediyoruz. Hatta o kadar farklı ki, onun Gotham’da koşturduğu süreçte Batman daha bir çocuk. Onun yerine babası Thomas Wayne‘in politik olarak aktif olduğu tahmin ediliyor.

Proje ilk açıklandığında hikayenin 80’li yıllarda geçeceğine hatta Taxi Driver filminden esinleneceğine işaret ediyordu. Bunun üstüne başrol olarak Joaquin Phoenix seçildi. Bir süre önce de ismi bile belli olmayan filmin çekimleri başladı. O zamandan beri pek çok fotoğraf ve video internete düşüyor. Fakat ortaya çıkan son set videosuyla Joker‘in kostümüne ve kıyafetine gerçekten yakından bakma fırsatı elde ediyoruz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Joaquin Phoenix şimdiye kadar paylaşılan tüm görüntülerde karakterine büründüğü hissiyatını vermeyi başarıyor. Hikayenin ve yan rollerin de onun kadar başarılı olmasını ve DC hayranlarının bir kez daha hayal kırıklığına uğramamasını umuyoruz. Son olarak ismi belli olmayan filmin 4 Ekim 2019’da vizyona gireceğini hatırlatalım.