reklamı kapat

POPÜLER

The Walking Dead

The Walking Dead yıldızı Norman Reedus’tan şaşırtan itiraf

The Walking Dead çok yakında Rick Grimes’a veda etmeye hazırlanıyor. Üstelik Daryl Dixon’a hayat veren Norman Reedus‘un açıklamasına bakılırsa işler sandığımızdan farklı ilerleyebilir.

Bildiğiniz gibi sekizinci sezon finalinden bu yana Rick Grimes ve Daryl Dixon arasında bir çatışma yaşanıyor. Rick’in Negan‘ı öldürmek yerine hapsetmeyi tercih etmiş olması ikilinin arasının açılmasına neden olmuştu. Daha sonra dokuzuncu sezonda Andrew Lincoln‘ün diziden ayrılacağı belli oldu. Dolayısıyla gözler Daryl’a çevrildi. Kimi The Walking Dead izleyicileri Rick’i onun öldüreceğini düşünüyordu. Ancak Norman Reedus‘un son açıklamasına bakılırsa Rick’e böyle veda etmeyeceğiz.

“Sekizinci sezonun sonunda çektiğimiz sahnede Jesus, Maggie ve Daryl, Rick’e karşı taraf alıyordu. Fakat o sahnenin ilk versiyonunda Daryl yoktu. Bir saat kadar sonra gelip beni de sahneye dahil etmek istediklerini söylediler. Ben Daryl’ın Rick’e karşı hareket etmeyeceğini düşünüyordum. Fakat bu sahnenin ileride yaşanacaklarla bir bağlantısı olduğunu söylediler. Sahneyi çektikten sonra bütün ara boyunca ya Daryl Rick’i ya da Rick Daryl’ı öldürecek diye düşünmeden edemedim.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Gördüğünüz gibi Norman Reedus’un itiraf gibi bu açıklaması bir anlamda Rick Grimes‘ın nasıl ölmeyeceğini gözler önüne seriyor. Biliyoruz ki Andrew Lincoln’ün gidişine sadece iki bölüm kaldı. Heyecan doruktayken Norman Reedus’un çıkıp böyle bir açıklama yapması ihtimallerden birini ortadan kaldırmış oluyor. Bakalım Rick’in gidişi nasıl olacak?

İlginizi çekebilir

The Walking Dead 9. sezon 4. bölüm “The Obliged” tanıtım filmi