reklamı kapat

POPÜLER

Hyundai

Hyundai, yeni elektrikli otomobil projesinden ilk detayları gönderdi

Önümüzdeki ay Brezilya’da sahne alması beklenilen konsept otomobil, Hyundai cephesinin elektrik geleceğinde önemli rol alabilir.

Henüz Türkiye’de satışa sunulmasa da, özellikle Amerika bazlı olarak büyük ilgi gören IONIQ Electric, şu sıralar Hyundai ismini gündeme taşıyor. Yapılan açıklamalarda menzil konusunda limitleri önemli oranda ileriye taşıyacağının sinyallerini vermeye başlayan Koreli üretici, başka bir kıtada yine elektrik gücüyle adından söz ettirmeye başlıyor. Önümüzdeki ay kapılarını açacak olan Sao Paolo Otomobil Fuarı‘nda sergilenmek üzere Saga adını verdiği konseptten ilk ipuçlarını gönderen Hyundai, tasarım olarak yine farklı hazırlık içerisinde olduğunu gösteriyor bizlere. 2012 yılından beridir Güney Amerika pazarında satışta olan HB20’nin yeni jenerasyonuyla ilgili de büyük mesaj vermesi beklenen otomobille ilgili menzil beklentileri de bir hayli yüksek.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Detaylar belirsiz

Aracın teknik değerleriyle ilgili şimdilik sessizliğin koruyan Hyundai, tasarım detaylarına dikkat çekmeyi tercih ediyor. İlk yansımalarını gördüğümüz LED arka stop yapısıyla örneklerinden bir hayli ayrılacağının sinyallerini veren Saga, çıkık çamurluklarıyla da sportif bir karaktere sahip olacak gibi görünüyor. Bu noktadaki beklenti de, otomobilin yeni jenerasyon HB20’ye büyük oranda ilham olması. Gelen tepkiler doğrultusunda marka için yeni bir bölgesel maceraya da sebebiyet verebilecek olan otomobille ilgili gelişmeleri LOG.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.

İlginizi çekebilir

Hyundai Çift Bölge Ses Teknolojisi