reklamı kapat

POPÜLER

Brooklyn Nine Nine

Brooklyn Nine Nine 6. sezondan sevindiren gelişme

 - Güncelleme: 12 Kasım 2018 18:30

Televizyonun en sevilen ve ilgi gören komedi dizileri arasında yer alan Brooklyn Nine Nine geri dönüyor. Peki altıncı sezon bölümleri ne zaman başlayacak?

Geçtiğimiz aylarda Brooklyn Nine-Nine üzücü gelişmelerle gündeme gelmiş ve hayranlarının canını fazlasıyla sıkmıştı. Amerika’da ulusal yayın yapan Fox kanalı pek çok dizisini iptal etme kararı aldı. Bu karardan etkilenen yapımlardan arasında Gotham ve Lucifer gibi dizilerin yanı sıra Brooklyn Nine-Nine da yer alıyordu. Çok sevilen komedi dizisinin hayranları bu karara sessiz kalmamayı tercih etti. Sosyal medyada gösterdikleri tepki ve verdikleri çabayla birlikte dizinin devam etmesi için yeni bir yuva bulmayı başardılar. Yine Amerika’da ulusal yayın yapan NBC kanalı Brooklyn Nine Nine’a altıncı sezon onayı verdiğini duyurmuştu. Fakat o zamandan beri dizi cephesine sessizlik hakimdi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Aradan geçen zamanın ardından NBC kanalının ocak ayı ve sonrasındaki yayın akışı netlik kazandı. Böylece sevilen dizinin altıncı sezon bölümlerinin 10 Ocak‘tan itibaren izleyici karşısına çıkacağı kesinlik kazanmış oldu. Maalesef yeni sezon öncekilerden biraz daha kısa olacak ancak hikaye kaldığı yerden devam edecek.

İlginizi çekebilir

6. sezon tanıtımı