reklamı kapat

POPÜLER

Venom X-Men

Venom gişede X-Men filmlerini ezdi geçti

Tom Hardy‘nin başrolünde yer aldığı Venom, Çin’de vizyona girmesiyle birlikte gişe kazancını katladı. Böylece X-Men evrenindeki tüm filmlerin gişe kazancını geride bırakmayı başardı.

Sony stüdyolarının Spider-Man‘den ve Marvel Sinematik Evreni’nden bağımsız film çalışmaları Venom ile başladı. Tom Hardy ve Michelle Williams gibi isimlerin rol aldığı film kimileri tarafından beğenildi, kimileri tarafından bolca eleştirildi. Kısacası izleyicileri ikiye bölen işlerden biri oldu. Buna rağmen filmin gişe kazancı Sony stüdyolarının yüzünü güldürecek gibi görünüyor. Çin’de vizyona girmesine müsade edilen film bu sayede gişe kazancını katlamayı başardı. Venom kısa bir süre önce yıldızlarla dolu oyuncu kadrosuna rağmen Justice League‘i geride bıramıştı. Sırada X-Men serisi var. Box Office Mojo‘nun paylaştığı verilere göre Venom’un toplam gişe kazancı 783.86 milyon dolara ulaştı. Filmin çekimlerinin sadece 100 milyon dolara mal olduğunu düşünürsek, stüdyo beklediğinden fazlasını kazanmış gibi görünüyor. Öyle ki Venom’un şimdiye kadar seyrettiğimiz tüm X-Men filmlerini geçtiğini görüyoruz. Bahsettiğimiz işler arasında Deadpool, Wolverine serisi, Logan, eski ve yeni X-Men filmleri yer alıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Bunun yanında Venom Sam Raimi’nin yönettiği Spider-Man 2’yi, Marc Webb’in imzasını taşıyan The Amazing Spider-Man ve The Amazing Spider-Man 2’yi de geride bıraktı.

İlginizi çekebilir

Resmi fragman