reklamı kapat

POPÜLER

Spotify

En çok talep edilen Spotify özelliği için müjdeli haber

Çevrimiçi müzik dünyasının en büyük ismi Spotify, sonunda çok uzun zamandır talep edilen bir özelliği kullanıcılarına sunmaya hazırlanıyor. Platformda engelleme dönemi başlıyor.

Kısa süre önce toplam tam 200 milyon aylık kullanıcı sayısına ulaşan Spotify, sonunda sanatçı engelleme özelliğini kullanıma açıyor. Firmadan yıllardır açık ara en çok talep edilen bu özellik, şu an sadece bazı iOS kullanıcılarında aktif olarak sunuluyor. Yani henüz test sürecinde olan engelleme özelliği, yakında herkese açılacak deniyor. Bu özellik sayesinde kişiler hiçbir şekilde dinlemek istemedikleri sanatçıları engelleyebiliyor. Özellikle hazırlanan karışık listeler ve sanatçı radyoları için harika olan bu destek, bizim de gelmesini en çok istediğimiz Spotify özellikleri arasında yer alıyordu.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Spotify başka özelliklerin de testini yapıyor

Örneğin şirket Android uygulamasının son sürümde ilginç bir özellik test ediliyor. Bu özellik, kişilerin kendi müziklerini uygulama içerisine aktarmasına imkan tanıyor. Hazırlanan özel listeleri zenginleştirmek adına güzel duran bu destek, platformun genel yapısına biraz ters düşüyor. Bu özellikle bir medya çalar halini de alacak uygulama, gelişmeye devam ediyor. Pazarda Apple Music servisine rağmen rakipsiz bir konumda yer alan şirket, Türkiye’de de oldukça popüler oranda kullanılıyor.

İlginizi Çekebilir

2018’de karşımıza çıkan en ilginç ve özel akıllı telefon modellerinden