reklamı kapat

POPÜLER

Disney'in Deadpool kararı

Disney’in hayranları sevindirecek Deadpool kararı

Disney ve Fox’un birleşiminin ardından başta Deadpool olmak üzere R-rated yani yetişkinlere hitap eden filmlerin geleceği merak konusuydu. Disney beklenen açıklamayı yaptı.

Disney’in Fox’u satın almasının ardından geleceği en çok endişelendiren filmlerin başında Deadpool serisi geliyordu. Çünkü R-rated çekilen filmler, Disney’in “aile dostu” içeriğine pek uymuyor. Hayli vahşi ve kanlı Deadpool filmleri için de gelecekte hayranları memnun etmeyen bir düzenlemenin olması olasıydı. Ancak görünen o ki Disney görüşünü biraz değiştirmiş gibi görünüyor. Geçtiğimiz gün Disney CEO’su Bob Iger, katıldığı toplantıda Deadpool’un yanı sıra R-rated filmlerin geleceğine ilişkin de noktayı koyan açıklamayı yaptı.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

“Buna devam edeceğiz”

Iger yaptığı açıklamada “Bu işe devam edeceğiz. Bu tarz filmlere ciddi bir ilgi olduğu kesin.” diyor. Ancak Iger, Disney’in bu konuda çok dikkatli davranacağını da söylemeden geçmiyor. R-rated filmler konusunda markalaştırmayı özenle hazırlayacaklarını belirten Iger, “Böylece izleyicilerin kafalarının karışmasını da engellemeyi amaçlıyoruz.” diyor.

Deadpool filmlerinin kaderini belirleyen açıklama gelecek filmler için de umut ışığı oluyor. 28 Şubat’ta çekimlerine başlanacak olan Black Widow filmi için de R-rated dedikoduları dolanıyordu. Ancak Disney’in bu konudaki çekimserliği, olasılıkları azaltıyordu. Iger’ın yeni açıklaması ise Black Widow filminin de R-rated olabileceğine ilişkin iddiaları kuvvetlendiriyor.

İlginizi çekebilir

Avengers Endgame’in Super Bowl fragmanı