reklamı kapat

POPÜLER

Ben Affleck

Ben Affleck’ten DC hayranlarını şaşırtan açıklama

DC sinema evreninde Batman karakterine hayat veren Ben Affleck bir süre önce ayrılık kararını açıklamıştı. Başarılı oyuncu geçtiğimiz günlerde sarf ettiği sözlerle şaşırttı.

Batman v Superman filminde tanıştığımız Batman’in kendi filmine kavuşmasını uzun zamandır bekliyorduk. Fakat Ben Affleck hakkındaki söylentilerin ardı arkası kesilmedi. Affleck önce The Batman’in yönetmenliğini ve senaristliğini bıraktı. Projeyi Matt Reeves devraldıktan bir süre sonra da başrolden ayrıldı. Ancak görünen o ki Ben Affleck, DC sinema evrenine dönmeye sıcak bakıyor. Sadece oyuncu olarak değil, yönetmen olarak geri dönebileceğini düşünüyor. LADbible‘a konuşan oyuncu şu sözleri sarf etti:

“DC dünyasına farklı bir karakteri canlandırmak üzere geri dönmek çok garip olur. Buna rağmen bir DC filmi yönetebileceğimi düşünüyorum. Elbette Warner Bros stüdyoları da bu fikre sıcak bakarsa… Benim de çalışmak isteyeceğim bir proje olması gerek. Batman filminde çalışırken bir türlü ne yapmak istediğime karar verememiştim. Bu da büyük bir sıkıntı olmuştu ve projeyi başkasına devretmem gerekmişti.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Ben Affleck ‘in yakın gelecekte başka bir DC kahramanına hayat vermesi gerçekten pek mümkün değil. Fakat onun yönetmen ve senarist yanını DC dünyasında değerlendirmesi oldukça enteresan olabilir. Onun kamera arkasında da çok başarılı olduğu zaten biliyor. Keşke bu yeteneği Batman’de görebilirdik.

İlginizi çekebilir

Aquaman Türkçe altyazılı son fragman