reklamı kapat

POPÜLER

Apple 2019 iPhone

2019 iPhone ailesi hakkında ortaya çıkan şaşırtıcı haber

Teknoloji devi Apple, 2019 iPhone ailesi üzerinde aktif olarak çalışıyor. İşte bu aile hakkında gerçekten şaşırtıcı bilgiler ortaya çıktı.

2019 iPhone ailesi şimdiye kadar hep üç farklı modelden oluşuyor haberleriyle gündeme gelmişti. Bunların 5,8 inç OLED ekranlı iPhone XI, 6,5 inç OLED ekranlı iPhone XI Max ve 6,1 inç LCD ekranlı iPhone XR 2019 olduğu açıklanıyordu. Ancak sağlam kaynak Macotakara bugün çok ilginç bilgiler paylaştı. Japonya merkezli siteye göre firmadan “gerçek anlamda” iki yeni iPhone modeli gelecek. 6,1 inç ve 6,5 inç olmak üzere iki farklı boyuta sahip bu yeni modellerin, OLED ekran üzerine kurulacağı söyleniyor. Ortak olarak üçlü arka kamera sistemini benimseyecek telefonların, gövde kalınlıkları da açıklanıyor. Buna göre 6,1 inç modelde Xs’ten 0.15 mm, 6,5 inç modelde ise Xs Max’ten 0.4 mm daha kalın bir gövde bulunuyor. Bunun arkasında üçlü kamera sisteminin yer aldığı belirtiliyor. Üçlü kamera sistemini daha büyük sensörler ile destekleyeceği söylene Apple, modelleri USB-C – Lightning kablosu ve 18W USB-C şarj cihazıyla satışa suncak gibi görünüyor. Firmanın iPhone XR, iPhone XS ve iPhone XS Max modellerini ise daha iyi işlemci ile yenileyeceği söyleniyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

2019 iPhone ailesi çok ilginç görünüyor

iPhone tarafında esas büyük tasarım ve donanım değişikliklerinin 2020 modellerinde yapılacağı konuşuluyor. WWDC 2019 kapsamında tanıtılacak iOS 13 ile büyük yazılımsal değişiklikler planlayan firma, geleceğini donanımdan çok “servisler” üzerine kuruyor.

İlginizi Çekebilir

Xiaomi katlanabilir akıllı telefon