reklamı kapat

POPÜLER

Birds of Prey

Harley Quinn’in yıldızı Margot Robbie’den Birds of Prey müjdesi

DC hayranlarının çok sevdiği Harley Quinn yakında beyaz perdeye dönüyor. Bu karakteri canlandıran Margot Robbie Birds of Prey filmini merakla bekleyenleri fazlasıyla mutlu edecek bir açıklamaya imza attı.

Kısaca geçmişe göz atmamız gerekirse, Harley Quinn normalde DC’nin en sevilen kötülerinden biriydi. Bu durum onun Suicide Squad ile karşımıza çıkmasının ardından değişmedi. Aksine daha popüler bir karakter haline geldi. Bunun en önemli nedenlerinden biri ise Margot Robbie’nin başarılı performansı oldu. Suicide Squad çok eleştirilse de, onun versiyonu beğeni topladı. Warner Bros. stüdyoları da bu karakteri gelecekte izleyici karşısına çıkartmayı sürdürecek. Harley Quinn’i göreceğimiz yeni proje Birds of Prey olacak. Tam ismi Birds of Prey (and the Fantabulous Emancipation of One Harley Quinn) olan filmin oyuncu kadrosu da dikkat çekici. Mary Elizabeth Winstead, Ewan McGregor, Jurnee Smollett-Bell, Rosie Perez ve Ali Wong.

 

View this post on Instagram

 

That’s A Wrap! 💋

A post shared by @ margotrobbie on

Nasıl olacağını fazlasıyla merak ettiğimiz Birds of Prey’in çekimleri bir süredir devam ediyordu. Margot Robbie’nin kendi Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımla birlikte çekimlerin tamamlandığı ortaya çıktı. Böylece süreç sıkıntısız bir şekilde tamamlandı. Yönetmenliğini Cathy Yan’ın üstlendiği film 7 Şubat 2020’de izleyici karşısına çıkacak. Umuyoruz ki bu sefer büyük bir hayal kırıklığıyla karşılaşmayacağız.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

İlginizi çekebilir

Suicide Squad Fragmanı