reklamı kapat

POPÜLER

Samsung Galaxy Note 10
Samsung Galaxy Note 10
Samsung Galaxy Note 10

Ortaya çıkan sızıntılardan hazırlanan gerçekçi Samsung Galaxy Note 10 tasarımı

Dün Samsung Galaxy Note 10 ailesinin tasarımına yönelik bazı bilgiler ortaya çıkmıştı. İşte bu bilgiler ışığında ailenin olası tasarımı hazırlandı.

Biliyorsunuz 4G ve 5G destekli Samsung Galaxy Note 10 ile 4G ve 5G destekli Galaxy Note 10 Pro modelleri yolda bulunuyor. İşte bu telefonlar, sağlam kaynak Ice Universe’e göre iki kalemde önemli tasarım değişiklikleri taşıyor. Dün de söylediğimiz gibi bu değişiklikler Galaxy Note 9’dan çok Galaxy S10 ailesi üzerinden örneklendiriliyor. Buna göre modellerin ekrana entegre edilecek ön kamera sistemleri, sağ tarafta değil ortada ya da sol tarafta bulunuyor. Aynı zamanda Galaxy Note 10 modellerinde yatay değil dikey bir kamera kurulumu tercih ediliyor. İşte bu detayları kullanan Ben Geskin, aile için çok gerçekçi tasarımlar hazırlamış durumda. Bu tasarımlara baktığımız zaman ekranın orta üst kısmına yerleştirilmiş kamera ve arkaya dikey olarak konumlandırılan üçlü kamera karşımıza çıkıyor. Çok ince çerçeveler ile hayal edilen telefonlar, bu şekilde gelirse büyük beğeni toplayacak gibi görünüyor. Ekrana entegre ön kamera merkezde çok hoş durmazken, burada Samsung’un sol tarafı seçenebileceği de gelen bilgiler arasında yer alıyor.

Samsung Galaxy Note 10
Samsung Galaxy Note 10
İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Samsung Galaxy Note 10 ailesinden teknik detaylar da var

Tekrar hatırlamak adına normal Samsung Galaxy Note 10’da 6,28 inç, Pro modelde ise 6,75 inç bir ekran yer alıyor.  Güçlerini satıldıkları yere göre Snapdragon 855 ya da Exynos 9825 işlemciden alacak telefonlar, butonsuz yapıya sahip bir gövde yapısını da benimsiyor. Bunun yerine yan taraflarda dokunmatik yüzeylerin kullanılacağı belirtiliyor.

İlginizi Çekebilir

Gelişmiş amiral gemisi OnePlus 7 Pro